• Haartrends ladies najaar 2017 – KLEUR
  • Haartrends ladies najaar 2017 – KLEUR
  • Haartrends ladies najaar 2017 – KLEUR

Als laatste haartrends voor dit seizoen nog een leuke die bij alle voorgaande trends past: kleur! Elk seizoen zijn er nieuwe trendkleuren in kledij en accessoires. En ook voor je haar zijn er nu weer nieuwe kleurtjes om uit te kiezen.

Witblond tot grijs is al eventjes aan een opmars bezig en is nu écht doorgebroken! Staat heel goed in combinatie met een pixie of korte bob. Maar ook alle paarse, roze, lila-tinten kunnen deze herst/winter!

Is een volledig gekleurd kopje iets te veel van het goede? Wat dacht je dan van gekleurde punten? A-lles is mogelijk J Jaar na jaar wint ook de kleurtechniek aan belang ten opzichte van de kleur. Zo zijn ombre, contouring en crownlighing een paar voorbeelden waar een speciefieke kleurtechniek voor nodig is. Intussen zijn deze vormen van gekleurd haar niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Ons team stylisten volgt dan ook regelmatig bijscholing om jou steeds te kunnen voorzien van de nieuwste trends en technieken!

Laat je inspireren door onze foto’s!

Wil je graag meer informatie over kleuringen? Onze professionele haarstylisten van #TeamFigaro staan je bij met raad en daad!