Nieuw bij Figaro: GELAATSVERZORGING

GELAATSTAPAS
De gelaatsverzorgingen zijn een uitbreiding van de ‘Beauty Tapas’ waarbij je, net zoals in een echt tapas-restaurant, à la carte kan kiezen uit allerlei verschillende beautybehandelingen. Zo kan je al bij Figaro terecht voor verschillende manicures, pedicures, werkbrauwbehandelingen en meer, en vanaf december 2017 dus ook voor je gelaatsverzorging met producten van Exuviance!

VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN
Iedereen is uniek, dus vraagt ook iedere huid een aangepaste behandeling. Onze schoonheidsspecialiste Els weet als geen ander waar jouw huid nood aan heeft en kiest op basis daarvan welke producten ze zal gebruiken.
Er zijn vier verschillende behandelingen waarvoor je bij Figaro terecht kan: een dieptereiniging van het gelaat, een gelaatsmassage, een gelaatsmasker en een oog-lifting behandeling. Vóór elke behandeling wordt de huid eerst gereinigd en wordt eventuele make-up weggehaald. Ná elke behandeling wordt ook een verzorgende crème – met zonnefactor! - aangebracht als afsluiter.

DIEPTEREINIGING GELAAT € 15
In deze behandeling zijn twee soorten: een scrub of peeling. De scrub, of microdermabrasie, bevat superfijne kristallen parels die een onzuivere huid diep gaan reinigen. De fruitzuurpeeling werkt op dezelfde manier, maar is eerder om de huid te vernieuwen, dode huidcellen te verwijderen en de huid terug fris maken.

GELAATSMASSAGE € 15
Tijdens een gelaatsmassage worden de spieren onder de huid gestimuleerd en geactiveerd met een strakkere huid als resultaat. Daarnaast is het ook gewoon een zalig relaxmomentje voor jezelf!

GELAATSMASKER € 15
Voor elke huid een masker! Of het nu anti-aging, ontgifting, anti-acne of een kalmerend masker is wat de huid nodig heeft, je vindt het bij ons. Zo gaat het houtskoolmasker de huid terug herstellen en poriën verkleinen en zal het zuurstofmasker de huid nieuw leven inblazen. Anti-aging gebeurt dan weer met het ‘Rejuvenating Treatment Mask’, dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt. Kies hierbij nog voor een oogserum als afsluiter en je stapt met een stevigere, gelifte huid buiten!

OOGLIFTING BEHANDELING € 15
De ooglifting behandeling bestaat uit minimaal drie stappen voor het beste resultaat en is ook geschikt voor lensdragers!
In de eerste stap wordt een oogcrème aangebracht, aangepast aan de huid. Heb je soms last van donkere kringen of vermoeide ogen? Dan wordt gekozen voor de ‘Brightning Bionic Eyecream’. De ‘Hydrating Eye Complex’ gaat dan weer veroudering van de oogomtrek tegen door intensieve hydratatie.
In stap twee wordt een serum aangebracht met als doel een extra versteviging van de huid onder de ogen en het wegwerken van wallen. Een echte collageen-boost!
De derde stap is het ‘Intensive Eye Treatment Mask’, een oogmasker dat doeltreffend de huid rond de ogen gaan hydrateren, verfrissen en beschermen. Tegelijkertijd vult het masker de vochtreserves aan, waardoor de huid optimaal tot rust komt en verstevigt.

COMBO-TREATMENT!
Met de alles-in-één combo-treatment geef je jouw huid een fantastisch cadeau. Er zijn twee mogelijkheden:
1. Dieptereiniging + gelaatsmassage + gelaatsmasker OF oog-liftingmasker + serum voor € 50.
2. Dieptereiniging + gelaatsmassage + gelaatsmasker + oog-liftingmasker + serum voor € 65.

À LA CARTE
Bij elke behandeling die je kiest, is het mogelijk om een ooglifting toe te voegen voor € 10!
Daarnaast kan het gelaatsserum apart worden gekozen voor slechts € 5.

 

Maak je afspraak voor een gelaatsverzorging door te bellen naar 052 46 15 74 of vraag ernaar bij je volgende bezoek aan het salon!