De beste winterverzorging voor je haar

Hopelijk heb je het nieuwe jaar goed ingezet! Een nieuw jaar betekent dat we weer te maken hebben met de winter. Een seizoen dat een serieuze impact kan hebben op je haar. Je gaat van koude buitenlucht naar warmte binnen en je haar kan broos of pluizig worden of gewoonweg uitdrogen. Gelukkig bestaan er goede trucks en producten zodat je haar ook de winter gezond doorkomt!

Nee aan froezelhaar!

Statische elektriciteit door een muts en sjaal, we kennen de struggle allemaal...
Een goede borstel kan al veel leed verzachten. Om echt de beste verzorging te hebben, kan je 'Frizz Dismiss' gebruiken van Redken. De meest complete verzorging heb je met de shampoo, conditioner en het masker. Alleen het masker één keer per week aanbrengen zal de froezel ook al verminderen!

Geen droge hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid heeft vaak te maken met een droge hoofdhuid. En een droge hoofdhuid is dan weer het gevolg van koude buiten. Genoeg water drinken, of lekker warme thee, helpt al hydrateren van binnenuit. Maar in de winter mag je toch nog wat extra hydratatie toevoegen. Dat doe je met de shampoo-lijn 'Scalp Relief' van Redken.
Laat je adviseren door #TeamFigaro voor de juiste van de drie varianten: voor een droge hoofdhuid, voor een gestresste hoofdhuid of voor een vettige hoofdhuid.

Van dof naar glanzend

Je huid wordt een beetje doffer en grauwer in de winter door een gebrek aan zonlicht.
Ook je haar heeft hier vaak onder te lijden. Mooi, glanzend haar geeft je look net dat extraatje. De 'Shine Collection' van Redken geeft de perfecte finishing touch aan elke look voor elk haartpe! De Anti-Frizz Polishing Milk combineert meteen twee winterproblemen: froezelhaar onder controle én extra glans. Win-win!

Weet je niet goed welk product jij nodig hebt? Vraag het aan #TeamFigaro en we adviseren het beste voor jou!