Geef je huid wat extra liefde

De winter, love it or hate it, we moeten erdoor! Het gebrek aan zonlicht in de winter heeft niet alleen gevolgen op onze gemoedstoestand, maar ook onze huid en haar zien af. In dit seizoen is het dus éxtra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Plan wat extra me-time in en geef daarbij je huid wat extra liefde.

Drink voldoende

En dan bedoelen we niet de apertiefjes ;-). Alhoewel je die zeker niet mag overslaan, let je beter ook op je waterinname! Genoeg water drinken helpt de huid hydrateren van binnenuit. Maar ook luchtvochtigheid is belangrijk, zorg dat er genoeg vocht in huis is door bijvoorbeeld bakjes water aan de verwarming te hangen.

Voedende bodylotion

Bestaat er een betere versie van me-time dan een heerlijk warme douche of een zalig bad? Sluit dit relaxmoment goed af en smeer jezelf van kop tot teen in met een goede, voedende bodylotion. Neem de tijd om die goed te laten intrekken en je voelt meteen het verschil! Je huid is verzorgd, gevoed, gehydrateerd en weer elastisch. Heerlijk.

Gebruik een nachtcrèmes

Wist je dat de huid ’s nachts veel beter stoffen opneemt die vlak voor het slapengaan zijn aangebracht? Een nachtcrème mag daarom, zeker in de winter, niet ontbreken. Breng hem aan na het reiningen en wassen van het gelaat en zie overdag het verschil!

Een gelaatsverzorging

De winter heeft ook zijn impact op het gelaat. De huid kan door uitdroging en gebrek aan zonlicht al snel grauw en dof worden. Maar in de winter heeft de huid ook behoefte aan iets extra. Een complete gelaatsverzorging bij Figaro bestaat maar liefst uit een combinatie van 5 verschillende verzorgingen, die je ook allemaal apart kan boeken. Zo geniet je van een dieptereiniging, een gelaatsmassage, een gelaatsmasker, een oog-liftingmasker en een serum.

 

Boek vandaag je gelaatsverzorging en geniet van een heerlijk relaxmoment! Bel naar 052 46 15 74 en reserveer je moment.