Wereldkankerdag: Haarwensen

Het is vandaag Wereldkankerdag, een initiatief van de World Health Organisation om iedereen te bedanken die zich dagelijks inzet tegen kanker. Bij Figaro leven we mee met iedereen die plaatsneemt in onze stoel en vinden vandaag dan ook een mooi moment om een initiatief aan jullie voor te stellen dat we graag steunen!

Haarwensen

Haarwensen is een initatief dat zich inzet om (bijna) kale kinderen een pruik van echt haar te kunnen geven, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Een pruik van echt haar kost gemiddeld 1.500 euro en vzw Haarwensen geeft ze kosteloos aan kinderen die haaruitval hebben door ziekte of medicatie.

Het initiatief is ontstaan in Nederland en heeft sinds februari 2017 een volledig Belgische tak. Op één jaar tijd hebben ze al 20 kinderen een pruik kunnen geven! Onderstaand filmpje geeft heel mooi weer welk verschil dat kan maken:
https://youtu.be/3F5zCaD6rJQ

Share your hair

Natuurlijk kan je altijd 30 cm van je haar doneren, ook bij ons. Maar voor Haarwensen willen we graag in februari iets extra doen. Daarom schenken wij van elke kappersbeurt in februari €1 aan Haarwensen. Het ideale moment dus om met het hele gezin voor een frisse snit langs te komen en meteen een kindje dichter bij een pruik met echt haar brengen.

Help jij mee? Boek vandaag nog een afspraak door te bellen naar ons nummer: 052 46 15 74

Meer weten over haarwensen of zelf steunen? Je vindt alle info op http://www.haarwensen.be/