3 Valentijn make-up looks om thuis te proberen !

Over een week is het weer zover, de feestdag van alle koppels: VALENTIJN ! Of je het nu viert of niet, elke woensdag is een mooie woensdag om jezelf eens lekker op te maken. Onze beauty-specialiste Els selecteerde 3 leuke Valentijn make-up looks om thuis mee aan de slag te gaan!

PINK PERFECTION

Hou je het graag naturel en fris? Dan is de ‘Pink Perfection’-combinatie ideaal voor jou. Met een lipgloss die luistert naar de naam ‘Cupid’ kan het al niet meer stuk! Naast de lipgloss kan je een subtiel blosje aanbrengen met kleurtje ‘Poppy’. Graag een frisse en wakkere blik? Breng dan wat oogschaduw ‘Pink Illusion’ aan in je binnenste ooghoekjes en vlak onder je wenkbrauw. Op je bewegend ooglid nog afwerken met oogschaduwkleur ‘Pink Grapefruit’ en je bent klaar voor een romantische date!

DARK DREAMS

Ben jij meer het mysterieuze type of wil je nog niet alles prijsgeven aan je date? Onze ‘Dark Dreams’-combo is alles wat je wil! De combinatie van een matte, bruine, oogschaduw ‘Sienna’ met een metallic-achtige oogschaduw ‘Brownstone’ zorgen voor een magische blik. Een streepje ‘Berry’-blush op de appeltjes van je wangen en nog wat ‘Java’ lip glaze om het af te werken. Werk nog af met een fijne, zwarte nagellak met fijne glitters en je date zal niet weten wat hem overkomt!

SWEET ORANGE SENSATIONS

Op date met de vriendinnen? Ga dan voor de Sweet Orange Sensations-look! Met de oranje tinten straal je positivisme uit en zal iedereen binnen de kortste keren aan je lippen hangen, al helemaal met een vleugje ‘Cantaloupe’ lipgloss. De roest-achtige blush ‘Russet’ geeft je een bronzen gloed alsof je net op vakantie bent geweest. Oogschaduwcombinatie ‘Chamois’ als basis en ‘Firebrick’ als tweede kleur doen de pretlichtjes in je ogen nog meer oplichten. Een vrolijk oranje tintje op je nagels et voilà, klaar om te stralen!

Alle blushes, lipgloss en oogschaduw zijn bij Figaro te koop. Voor de nagels kan je gebruik maken van de Beauty Tapas!