Figaro’s Favorieten: HAIR !

Deze maand zetten we al jullie favoriete producten op een rijtje! We bijten de spits af met de bestverkochte haarproducten, jullie favorieten.

WAX BLAST

Met de Redken Wax Blast 10 creëer je de perfecte, warrige textuur. De spray-wax geeft body en dimensie aan het haar met een satijn-matte finish en is uniek in zijn soort. Geen enkel ander merk heeft een vergelijkbaar product in het gamma zitten. Onbegrijpelijk als je de mogelijkheden van dit product hebt ontdekt. Een echte musthave!

COLOR EXTEND SUN: AFTER SUN SHAMPOO

Deze shampoo is ideaal voor na het zonnen op vakantie, maar zeker ook een aanrader voor alle zwemmers onder ons het hele jaar door. Deze speciale aftersun shampoo beschermd (gekleurd) haar tegen alle invloeden van de zon, de zee en het zwembad. De shampoo verwijdert mineralen, chloor en zoutresten en laten het haar er gezond en stralend uitzien. Ten slotte bevat deze shampoo de juiste verzorging die het haar weer zacht maakt. De ideale reisgenoot voor het hele gezin dus!

COLOR EXTEND MAGNETICS: SHAMPOO & CONDITIONER

Dit duo is de ideale partner voor gekleurde haren. De shampoo reinigt het haar op milde wijze, verlengt de levensduur van je haarkleur, laat het haar glanzen én versterkt de haarvezels! De conditioner helpt de diepte en levendigheid van de kleurintensiteit te bewaren zoals in het kapsalon. De herstellende formule helpt ook de haren ontwarren. Zo verlengt deze conditioner niet alleen de levensduur van je kleur maar geeft het ook een zachter, meer vloeiend en verzorgd gevoel.

Is één van deze producten ook jouw favoriet?