Figaro’s Favorieten: MEN!

Figaro is een salon waar de hele familie terecht kan. Ook de mannen hebben een paar favoriete producten die veel gekocht worden! We zetten de TOP 3 op een rij.

AMERICAN CREW: MOLDING CLAY

Een geconcentreerd stylingproduct de het haar in elke stijl gemakkelijk manipuleert. Gemaakt met natuurlijke extracten en bijenwas geven dit product een hoge sterkte en het haar een medium glans. De Molding Clay werkt goed bij korte kapsels en is het ideale product voor mannen die op zoek zijn naar een stylingproduct met een subtiele, natuurlijke geur. Fervent sporter? Dan is dit het product bij uitstek om jouw haar ook tijdens zwaar transpireren op z’n plek te houden!

REDKEN WORK HARD: MOLDING PASTE

Een krachtige wax die het haar een stevige, kneedbare textuur geeft voor ultieme controle. De wax biedt een goede houdbaarheid en is soepel genoeg om met je handen door je haar te gaan zonder effectverlies. Work Hard bevat zowel proteïnen als koolhydraten, die het haar de juiste energie en veerkracht geven.

AMERICAM CREW: FORMING CREAM

Deze stylingcrème is eenvoudig in gebruik en geschikt voor alle haartypes. Met zijn medium hold en medium glans biedt de Forming Cream stevigheid en flexibiliteit met een natuurlijke glans. Dit product helpt ook om het haar er dikker te laten uitzien en is het ideale product voor nieuwe gebruikers van stylingproducten.

Zit jouw favoriet er ook tussen?