Figaro’s Favorieten: Team Figaro !

Zoals jullie vorige maand al konden lezen, hebben onze klanten zo hun favoriete producten die ze keer op keer kopen. Maar welke producten vinden de professionals, oftewel Team Figaro nu de fijnste producten om mee te werken? We zetten ze vandaag op een rijtje!

QUICK DRY HAIRSPRAY

Eén van de verschillende haarsprays van Redken én wordt ook aanzien als één van de beste haarsprays ter wereld. De lak wordt ook warm aanbevolen door verschillende topmodellen omdat de lak zo makelijk uit te kammen is. Daarnaast zorgt hij voor bescherming en voeding van de haren. Wij hebben ons laten vertellen dat er zelfs modellen zijn dien alleen maar met deze lak behandeld willen worden. En aangezien wij onze klanten ook het allerbeste willen geven, is dit een van onze favoriete producten! De Quick Dry is een droge haarspray die elk kapsel langer en natuurlijker in model houdt zonder dat het zichtbaar is.

FRIZZ DISMISS INSTANT DEFLATE

(ook wel ‘Frizz Dismiss’ genoemd in het salon ;-) !)

Dit product is een intensieve behandeling die niet wordt uitgespoeld. Frizz Dismiss beschermt het haar tegen mechanische uitdroging van haardrogers, stijltangen, krultangen,… én brengt de vochtigheid van het haar in balans. Daarbij vermindert het product ongewenst volume en voegt het een prachtige glans toe aan het haar.
Het serum bevat ook een vochtbestendig complex om kroezen tegen te gaan en dankzij de verrijking met Braziliaanse pracaxi-olie voegt het zowel zachtheid als kracht toe aan het haar. Een product dat we bij ongeveer 80% van onze klanten gebruiken, al dan niet in combinatie met andere stylingproducten!

WAX BLAST

Met de Wax Blast van Redken creëren we een perfect warrige textuur die body én dimensie geeft met een piekerige, satijn-achtige finish. De Wax Blast is uniek in zijn soort en maakt deel uit van de medium stevige producten uit het Redken afwerkingsgamma. De wax wordt aangebracht op droog haar en wordt in het salon verslonden. Iedereen van Team Figaro gebruikt de Wax Blast en het is veruit één van de favoriete producten bij Figaro!