• Communiekapsels: junior hair kapseltrends !
  • Communiekapsels: junior hair kapseltrends !
  • Communiekapsels: junior hair kapseltrends !
  • Communiekapsels: junior hair kapseltrends !

Een communie is een speciaal moment, hét moment om je kind te laten stralen. En daar hoort natuurlijk een fris en hip kapsel bij! We geven je wat inspiratie en zetten de junior kapseltrends van 2018 op een rijtje.

BOYS

Bij de jongens mag het net dat tikkeltje stoerder, maar toch ook speels. Een frisse zomerlook met een hemdje erbij, nog een coole vest en jouw kleine man is helemaal klaar voor de grote dag! Meer fan van een edgy look? Ga dan voor een strak kapsel, een side part en lekker veel gel. Zo wordt je zoon in no time een klassieke gentleman, maar dan wel een schattige versie ervan!

GIRLS

Ook bij meisjes zijn er heel wat mogelijkheden! Wie zegt dat een bob alleen bij volwassen vrouwen kan? Ook bij kinderen staat het heel mooi. Het geeft jouw dochter een volwassen en nette uitstraling, precies wat je wilt als zij haar communie doet en in de schijnwerpers staat.
Oh wat zijn we fan van krullen bij de kids! Geen perfect gezette krullen, maar een grote naturel en een vleugje nonchalance. Dat is wat we willen. Want let’s face it, kinderen willen spelen en ravotten en dan gaat dat haar toch alle kanten uit. ;-)
Wil jij of je kleine meisje all the way gaan? Dan is een zot kapsel iets voor jullie. Een kapsel voor de creatieve kinderen (of moeders). Mini-vlechtjes doorheen het haar met een stevige dot. Opvallend, mooi en toch nog speels. Meer moet dat niet zijn!

Ons team van stylisten kan niet wachten om al die communicantjes een tof kapsel te bezorgen!