De mooiste make-up voor een zomerfeest

Nu de communies bijna allemaal voorbij zijn, begint een ander feestseizoen: trouwfeesten! Op zo’n dag mag het al eens wat meer zijn, zowel met je jurk of jumpsuit als je haar en make-up. Maak er een me-time momentje van en zorg dat jij er ook stralend uitziet. Wij geven je alvast heel wat tips voor de mooiste feestmake-up!

De basis is alles

De basis van mooie make-up? Een gereinigd gezicht! Een dagelijkse reiniging is een must. Alleen dan blijft je make-up lang zitten en vermengt hij zich goed met je huid. Breng nog een dagcrème en/of primer aan zodat je foundation zich goed hecht aan je gezicht. Zo vermijd je ook dat je make-up zich ophoopt in de rimpels of plooien van je huid.

Natuurlijk fris

Je wil er goed uitzien, maar je wil niet alle aandacht wegtrekken door in het middelpunt van de belangstelling te staan. Houd je make-up daarom naturel. Met de juiste kleur foundation zorg je voor een egale teint. Je wallen werk je weg door een concealer te gebruiken die iets lichter is dan je huidskleur. Zo creëer je een frisse, wakkere uitstraling! Dat kan je wel gebruiken na al die uren voorbereiding.

De picture perfect look

Op feesten worden heel wat foto’s genomen en dan wil je er op je best uitzien. De tip voor een picture perfect make-up look? Contouren! Je legt de nadruk op je kaaklijn en jukbeenderen waardoor je neus slanker lijkt en je jukbeenderen beter naar voren komen. Nog een beetje blush aanbrengen en je gezicht fixeren met setting spray. Zo ben je heel de dag beauty proof.

Het zit ‘em in de details

De kleine details doen het! Werk je wenkbrauwen wat bij, maar niet te hard. Borstel ze eerst zodat ze goed in model zitten. Daarna is een beetje bijkleuren meer dan genoeg. Je wil dat mensen nauwelijks zien dat je aan je wenkbrauwen hebt gesleuteld. Is het met eten en drinken? Kies dan voor een goeie lipstick of lipgloss die lang blijft zitten. Je wil natuurlijk niet de hele avond je lippenstift gaan bijwerken in het toilet.

Sprankelende ogen

Als laatste wil je dat je ogen mooi uitkomen. Breng een beetje nude oogschaduw aan op je ooglid en trek een lijntje met een licht oogpotlood net onder je oog. Zo krijg je een open en heldere blik. Nog een beetje mascara om het geheel af te werken en you are ready to go. Geniet ervan!

Niet alles in huis om het zelf te doen? Onze make-up artists staan voor je klaar! Maak tijdig je afspraak en wij zorgen ervoor dat je straalt!