In de stoel met... Rani

Rani denkt dat ze al drie jaar bij Figaro werkt, maar het zou ook al langer kunnen zijn. Ze ontmoette Glenn tijdens een opleiding die hij gaf en van het een kwam het ander… Nu is ze topstylist die zichzelf altijd blijft uitdagen en mag ze zichzelf ook make-up artist noemen. Tijd om Rani wat beter te leren kennen!

Wat vind je het allerleukste aan je job?

Rani: Het creatieve vind ik absoluut het leukste aan mijn job als styliste. Het knippen en zorgen voor de juiste snit die past bij de mensen die voor je neus zitten, dat is plezant. Ook het contact met de mensen is iets wat ik heel leuk vind aan mijn job. Eigenlijk vind ik alles aan mijn job leuk. Behalve de kassa, dat doe ik niet graag. Gelukkig is er bijna altijd iemand anders die dat kan doen!

Wat is het grappigste dat je al meemaakte bij Figaro?

Rani: Er zijn al zo veel grappige momenten geweest hier. (lacht) Vooral de middagpauzes met de collega’s zijn altijd goud waard. Maar daar ga ik hier niet dieper op ingaan. (grijns) Eigenlijk zijn de collega’s in het algemeen gewoon het grappigste bij Figaro!

Wat is je favoriete beautyproduct?

Rani: Voor het haar is dat zonder twijfel Aerate van Redken. Een speciaal product om mee te brushen. Dankzij de proteïnebindingen zwelt het haar op door de wartme van de haardroger, maar voelt het niet stijf aan. Topproduct!
Qua beauty vind ik de Exuviance-producten voor de gelaatsverzorgingen echt kei goed!

Heb je ooit een kapselblunder gehad?

Rani: Oh ja hoor. Ik wilde graag een assymetrisch kapsel, maar aan de zijkant was het net een beetje veel te ver ingeknipt. Ik wilde assymetrie maar dat was toch te veel van het goede. En weet je wat het ergste van al is? Ik sta met dat kapsel op de pasfoto voor mijn paspoort, 10 jaar lang! (lacht)

Welke hobby’s heb je?

Rani: Een keer per week volg ik een BBB-groeples en als het uitkomt eens met de honden weg voor een langere wandeling. Mijn man en ik zijn ons huis aan het verbouwen, dus daar gaat momenteel wel het grootste deel van onze tijd naartoe!

Wat is je grootste droom?

Rani: Een gezond en gelukkig leven voor iedereen!