Ontspannen de herfst in

De zomer is bijna gedaan en dat voelen we! De dagen worden korter en het warme weer is stilaan voorbij. Na een welverdiende zomervakantie is het weer werken of studeren geblazen en dan zitten we al snel in de dagelijkse sleur. Tijd om die sleur en de herfstblues voor te zijn! Met deze tips ben je in no time helemaal zen en kan je de omschakeling naar de herfst (en de koudere temperaturen) veel beter aan.

Tijd voor een massage

Een massage zorgt ervoor dat je in korte tijd al je stress achter je laat. Even niet denken aan je to-do lijstje en helemaal tot jezelf komen. In onze Beauty Tapas Bar hebben we verschillende massages die je kan uitproberen, zoals:
- een gelaatsmassage
- een voetmassage
- een hals- en schoudermassage

Even 100% genieten van het moment en aan niets anders denken, dat is de boodschap.

Gezichts- en handverzorging

In de herfst kunnen de warme sweaters weer uit de kast en heeft je bikini body net even wat minder prioriteit. Het perfecte moment om de focus te leggen op je handen en gezicht, want die worden elke dag, in welk seizoen dan ook, blootgesteld aan de - soms koude - buitenwereld.

Dieptereiniging van het gelaat

Het is niet alleen goed voor je gelaat, het is ook nog eens heerlijk genieten. Je huid wordt op een diep niveau gereinigd en de oneffenheden verdwijnen. Het resultaat? Een verzorgde, stralende huid die helemaal klaar is voor de herfst en winter.

Manicure

We staan er niet bij stil hoeveel we onze handen gebruiken. De afwas, autorijden, dingen oprapen, typen op de laptop,... We gebruiken ze voor alles. Hoog tijd dus voor een goede verzorging. Af en toe handcrème gebruiken is alvast een stap in de goede richting, maar ook een manicure kan wonderen verrichten. Je handen krijgen de ideale verzorging en daarna kan je nog kiezen voor een nagellak in een leuke herfstkleur!

Voor al deze behandelingen en meer kun je terecht bij onze stylisten.