In de stoel met... Sayanna

Sayanna heeft een kappersopleiding met 7e specialisatiejaar gedaan werkt nu bijna twee jaar bij Figaro als coloriste. Toen ze de vacature ontdekte op de website van VDAB, twijfelde ze geen seconde om te solliciteren en na een gesprek mocht ze beginnen. Wij plaatsten haar op onze stoel om haar wat beter te leren kennen!

Wat vind je het allerleukste aan je job?

Sayanna: Het kleuren hé! (lachend) En binnen het kleuren vind het ‘grovere’ werk waar ik mijn eigen gevoel kan insteken het leukste om te doen. Ankie, onze andere coloriste, en ik vullen elkaar op dat vlak goed aan, zij is meer voor de fijnere kleurtechnieken.
Een permanent zetten of kapsel opsteken vind ik minder leuk om te doen, maar gelukkig hebben we collega’s die daar super in zijn!

Wat is het leukste dat je al meemaakte bij Figaro?

Sayanna: Ik kan niet een specifiek moment benoemen. Wat superfijn is bij Figaro is de band tussen de collega’s en de klanten. Dat is enorm belangrijk en ook heel plezant. Zowel wij als collega’s onderling en naar de klanten toe zijn eigenlijk een grote familie.

Wat is je favoriete beautyproduct?

Sayanna: Zonder twijfel de Wax Blast! Dat heeft alle voordelen van wax, maar het zit in een spuitbus. Daardoor plakt het niet en wordt het geen vettig boeltje. Ik gebruik dat product echt heel graag.

Heb je ooit een kapselblunder gehad?

Sayanna: Ik experimenteer graag met kleur in mijn haar. Iets wat toen mode was, maar wat ik niet snel nog eens terug zal laten doen, is rood haar met een zwarte band onderaan.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Sayanna: Mijn dochtertje van 4,5 jaar is mijn grootste hobby! En met het tweede onderweg zal ik binnenkort mijn handen vol hebben met twee schatjes. ☺