FIGARO CORONA SAFE

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor ieders gezondheid nemen we verschillende veiligheidsmaatregelen in acht waardoor jouw bezoek er anders zal uitzien. Let op ons Figaro Corona Safe symbool. Dit symbool geeft informatie of vestigt de aandacht op een veiligheidsmaatregel die we nemen. Wij garanderen een veilige omgeving en verwachten dan ook dat we ons met zijn allen strikt aan de Figaro maatregelen houden. Wij danken je alvast voor je medewerking.

WAT JE ZEKER WIL WETEN?

 • • Figaro Corona Safe symbool = veiligheidsmaatregel
 • • De inkom is via de parking.
 • • De uitgang is via de straatkant.
 • • Kom op tijd! Mocht je enkele minuutjes vroeger zijn, wacht gerust op de parking. We verwachten je stipt op het afgesproken uur.
 • • Kom alleen. Er mag niemand zitten wachten, ook geen kinderen!
 • • Een mondmasker wordt aangeboden door Figaro. Zowel jij als wij zijn verplicht om een mondmasker te dragen in het salon, ook tijdens de service als dit het toelaat.
 • • Handschoenen worden aangeboden door Figaro. Je bent niet verplicht om handschoenen te dragen in het salon maar voel je vrij om er te dragen :-)
 • • Er is voldoende handgel voorzien over heel het salon
 • • We vragen om de social distance te respecteren.
 • • De ruimtes zijn voldoende groot om geen “nauwe” contacten te hebben met andere personen.
 • • Wees welkom!!!

 

HOU AUB REKENING MET

Door de spreiding van het aantal klanten, de extra hygiënische ingrepen én het nastreven van optimale veiligheid, zullen we verplicht zijn strikt te moeten optreden. Figaro voldoet aan de eisen opgelegd door o.a. de nationale veiligheidsraad. Hou alstublieft rekening met volgende maatregelen die we zullen hanteren om onze veilige werking te kunnen verzekeren.

 • • Als je niet tijdig op je afspraak bent, kunnen we voor de volgende klant niet voldoen aan de verplicht opgelegde voorwaarden en zullen we jouw afspraak moeten uitstellen naar een ander moment.
 • • Om jouw bezoek top te maken en vlot te laten verlopen, voorzien we voldoende medewerkers die klaar voor jou zullen staan. Het niet opdagen of niet tijdig annuleren brengt kosten met zich mee.
 • • Hou rekening met onze annulatievoorwaarden, vermeld in je bevestigingsmail.
 • • Ter bescherming van iedereen, verwachten we dat je je in perfect gezonde conditie voelt. Kom je toch in niet-gezonde conditie, dan behandelen we je niet EN wordt de gekozen service aangerekend!!

 

Vele gezonde groeten, tot binnenkort, be & stay safe!!!!
Figaro

 


 

CORONA UPDATE - 25/04/2020

Voorzichtig durven we melden dat we volgens de nieuwe richtlijnen, het salon terug openen vanaf dinsdag 19/05.
Uiteraard onder voorwaarde dat de Coronacurve blijft dalen en dat de nationale veiligheidsraad bij zijn genomen beslissing blijft. Let's cross our fingers en hope for the best...

WE LOVE YOU

Onze scharen staan geslepen, het kleurlabo is extra aangevuld, de beautyafdeling staat klaar,... . Kortom, we hebben er zin in om jou een TOP-verwenmoment te bezorgen!
We kijken er in ieder geval naar uit om jou terug te zien en hebben een lekkere verrassingsverwelkoming voorzien!

No worries! Je plaatsje is verzekerd! :-)

Wij willen jou ontlasten van de stress om een afspraak te reserveren.
Geef daarom alvast je afspraakvoorkeur door op ons reservatieformulier. Vanaf het moment dat we van overheidswege duidelijkheid hebben, bellen we je op om je afspraak definitief vast te leggen.
Sit back and relax, droom alvast van jouw verwenmoment en wacht met een gerust hart ons telefoontje af.

Tijdelijk nieuwe openingsuren!

We zullen tijdelijk nieuwe openingsuren voorzien. Het salon zal per dag 3 uur langer open zijn, er is dus zeker een plekje voor jou!

Veiligheidsmaatregelen!

Voor ieders gezondheid zullen we maatregelen nemen. Lees aandachtig onze richtlijnen. Wij garanderen een veilige omgeving en verwachten dan ook dat we ons met zijn allen strikt aan de Figaro maatregelen houden. Wij danken je alvast voor je medewerking.

In meantime...


Bestel jouw producten en/of Color HomeKit:
Klik hier
Steeds gratis levering en een beauty- en wellness waardebon vanaf 2 producten

WE BLIJVEN ER VOOR JOU ZIJN MET ADVIES!
Bekijk hier alvast hoe je je kapsel in shape kan houden:
Hoe krijg ik volume in mijn haren?

Hoe krijg ik mijn krullen onder controle?

FOR MEN! Hoe fix ik mijn kapsel?

3 stay home kapseltips:

Vele gezonde groeten, tot binnenkort, be & stay safe!!!!
Figaro

 


Get entertained by Figaro

Volg ons op facebook en Instagram: Klik hier

#Samen tegen Corona!

Dat wordt ons dagelijks toegeroepen. Wat een super samenhorigheidsgevoel geeft deze slogan!
Let’s do this! Wij geloven in elkaar en voelen de sterkte om dit samen te overwinnen. Volhouden zal de snelheid van de heropstart bepalen. We zijn waarschijnlijk max 1 cm haarlengte van jouw volgende bezoek verwijderd. We kijken er al ontzettend naar uit om je terug in het salon te ontvangen en jouw persoonlijke look te herstellen.

We zijn er om jou te helpen!

De bad hairdays komen er aan! Wat kan ik doen om mijn kapsel in shape te houden? We hebben antwoordvideo’s gemaakt met jullie meest gestelde vragen.

HELP!! WAT MOET IK DOEN MET MIJN HAREN?
Bekijk dé 3 stay home kapseltips om je haren onder controle te houden!


HOE KRIJG IK VOLUME IN MIJN KAPSEL?
Je kapsel zakt uit! Ontdek hoe je gemakkelijk terug volume in je haar krijgt.


HOE KRIJG IK MIJN KRULLEN ONDER CONTROLE?
Je krullen hangen door en beginnen hun eigen weg te leiden! Check als je jouw krullen in bedwang wil houden.


FOR MEN!! HOE FIX IK MIJN KAPSEL?
Wat kan ik doen met mijn langer wordende haren? Ontdek hier 2 stappen die je kan nemen om controle en compactheid in je kapsel te brengen.


COLOR HOMEKIT
Wat met mijn kleur? Ontdek onze Color HomeKit! In deze toepassingsvideo zie je hoe je jouw kleur gemakkelijk thuis kan toepassen.


Wat met mijn lokjes?

We hebben een oplossing voor jou! Stuur je vraag onderaan onze bestelpagina en we bellen je op om jouw mogelijkheden te bespreken.
Klik hier


Love your hair!

Gezonde haren geven je kapsel de nodige soepelheid en stevigheid. Misschien kan je van de tijd gebruik maken om je haren extra te voeden zodat zij in topconditie uit de coronaperiode komen. Bestel jouw producten of advies bij je productkeuze.
Bestel hier

Samen dromen van morgen!

Je kan bij je bestelling, naast de gratis levering, een waardebon voor onze beauty- en wellness services krijgen. Zo kan je al wegdromen naar je volgende ontspannende bezoek bij ons.
Bestel hier


Feel the Figaro vibe @ home

Voel de FIGARO-sfeer en geniet van onze Spotify muzieklijstjes:


Vele gezonde groeten, tot binnenkort, be & stay safe!!!!
Figaro

 


CORONA UPDATE - 26/03/2020

Ondanks dat het kapsalon gesloten is willen we jullie heel graag bijstaan met al onze professionele adviezen om jullie door deze periode te helpen.
SAFETY FIRST !
Gisteren werd dan toch beslist door de overheid, voor ieders veiligheid, dat alle kapsalons moeten sluiten.
Flatten the curve door zoveel mogelijk ‘blijf in uw kot’ en social distancing door 1,5 meter afstand van elkaar waar mogelijk. En daar zit het nu juist. Hoe knippen op 1,5 meter afstand? Dit leidde de afgelopen weken tot veel vragen, onzekerheid en paniek bij haarstylisten en klanten.
Dus lieve klanten, graag ontvangen we jullie terug, met heel veel plezier, na de lockdown. In betere en gezonde tijden.
 

Geen zorgen! Wij helpen je door deze periode !

Heb je hulp nodig of vragen over je kapsel waar we jou kunnen bij helpen? We zijn telefonisch of per mail bereikbaar.
We blijven jullie bijstaan met adviezen en antwoorden op al jullie vragen.

VOOR ONZE KLEURKLANTEN:
Wij voorzien de mogelijkheid om je kleur aan te kopen om thuis toe te passen. We mixen je favoriete FIGARO-kleurcombinatie en doen dit in speciaal voorziene, ecologisch vriendelijke, flesjes. Check onze toepassingsvideo hier.

I LOVE MY HAIR: PRODUCTS & STUFF
Zorg ervoor dat je haren in topconditie blijven. Je kan al je producten bij ons bestellen. Van shampoo, conditioner en afwerkingsproducten tot borstels en kammen. Wij organiseren alles netjes tot bij je thuis. Heb je advies nodig, bel of mail ons en we helpen je graag! Interesse?
 

Tijd om te dromen naar wat nog zal komen!

Om jullie al wat te laten dromen over de tijd after Corona, voorzien we extra bij elke bestelling een waardebon voor onze beauty- en wellness services. Bestel hier.

HEB JE REEDS EEN AFSPRAAK?
Alle afspraken tijdens de lockdown worden geannuleerd. Wij zullen je in dat geval verwittigen wanneer je terug een afspraak kan vastleggen.
 

FEEL THE FIGARO VIBE @ SPOTIFY

Voel de FIGARO-sfeer en geniet van onze Spotify muzieklijstjes! 


Vele gezonde groeten, be & stay safe!!!!
Figaro

 


CORONA UPDATE - 20/03/2020

Doen we er goed aan open te blijven of net niet?
Nemen we onze verantwoordelijkheid of net niet?
Wie zal het zeggen? De kritiek is hoog! Voor- en tegenstanders vinden dat wij ons werk net moeten blijven doen of net stilleggen.

Alles voelt zo dubbel.
‘Stay home’ zegt men, maar alle bedrijven en werknemers moeten zo veel mogelijk blijven werken om onze economie te redden... .

Zorgverleners, koeriers, kassiersters, rekkenvullers, de voedingssector,... . Ze werken zich allemaal de naad uit het lijf om ons door deze moeilijke periode te helpen. Speciaal voor deze mensen willen we met onze zeer hoge veiligheidsmaatregelen een moment van aandacht en zorg bieden dat voor hen misschien stressverlagend en aangenaam kan zijn.

Beste klanten,
Wij volgen dus de maatregelen die de regering ons voorstelt. Ons salon is nog steeds open in een 1 op 1 bezoekregeling. En met onze eigen, zeer strikte veiligheidsmaatregelen (info: www.hairbyfigaro.be) kunnen we veiligheid garanderen. Weet dat wij uiteraard niet iedereen kunnen bedienen. Wij geven voorrang aan al onze zorgwerkers!

Dus aan jullie, lieve klanten: “Stay home als je kan! Voor ieders veiligheid! En zoals de regering ons oplegt. Graag bedienen we jullie terug als de lockdown achter de rug is.

Voor onze kleurklanten:

Wij voorzien een mogelijkheid om je kleur te kunnen aankopen om thuis toe te passen. We mixen je favoriete FIGARO combinatie en doen dit in speciale flesjes die we daarvoor voorzien. Volgende week wordt de levering van die flesjes verwacht. Volg onze site voor meer info of mail ons je interesse. We brengen je dan graag op de hoogte als deze actie start.

Heb je reeds een afspraak binnenkort?

Bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden. Alvast dank voor het begrip !

Vele gezonde groeten, be & stay safe!!!!
Figaro
Wens je graag FIGARO spirit @ home: geniet van onze Spotify muzieklijstjes: klik hier

 


CORONA UPDATE - 19/03/2020

Beste Klant,

Graag willen we je op de hoogte brengen van enkele aanpassingen in onze werking.

Ons kapsalon houdt zich aan de strikt toegelaten voorwaarden opgelegd door de Nationale veiligheidsraad en houden de aanwezigheden gespreid over de openingsuren. Let wel dat met deze maatregel het niet mogelijk is om verschillende klanten gelijktijdig te bedienen en dat daardoor de plaatsen beperkt zullen zijn. De ruimtes zijn voldoende groot om geen "nauwe" contacten te hebben met andere personen.
Jouw plaats wordt telkens gedesinfecteerd. Wij, zowel jij als wij, wassen onze handen telkens voor en na een behandeling. We werken met mondmaskers op. Kammen en borstels worden na elke klant grondig gereinigd. Na elke klant worden de kapmantel en gebruikte handdoeken gewassen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Mogen we vragen dat de mensen die reeds een afspraak hebben geboekt en NIET wensen te komen, dit zo snel mogelijk melden. Onze annulatievoorwaarde, zoals vermeld in je bevestigingsmail, vraagt om ten laatste 48 uur vooraf een melding te doen mocht je een wijziging van je afspraak wensen.
Mocht je je niet goed voelen, annuleer dan je afspraak in het belang van ons en van de andere klanten. We zoeken graag een plekje voor je op een andere dag.
Ter bescherming verwachten we ernstig van de klanten dat zij zich in perfect gezonde conditie voelen en onze genomen maatregelen respecteren. Kom je toch in niet gezonde conditie behandelen we je niet EN wordt de gekozen service aangerekend!!
Ook vragen we mondmaskers te dragen in het salon, ook tijdens de service als dit het toelaat.

ZATERDAG !!

Zoals het er nu naar uitziet, zullen we tijdelijk open zijn van dinsdag tot vrijdag en dit tot 03/04. Zaterdagen 21-28/03 en 04/04 zullen we gesloten zijn.
HEART4YOU
We kijken er alvast naar uit om je te ontvangen en je een top ME-time moment te bezorgen.
We willen je het plezier gunnen van eventjes alles los te kunnen laten.
Heb je vragen, bel ons gerust!

Groetjes en tot binnenkort.
FIGARO | Personal Hair Experience
Hoogstraat 81
9250 Waasmunster / België
Tel: +3252461574
Email: info@hairbyfigaro.be
Web: www.hairbyfigaro.be
Volg ons op facebookwww.facebook.com/figaro.waasmunster
Volg ons op twitterhttp://twitter.com/#!/hairbyfigaro
Volg ons op instagram: http://instagram.com/hairbyfigaro