Ontspannen de herfst in

De zomer is bijna gedaan en dat voelen we! De dagen worden korter en het warme weer is stilaan voorbij. Na een welverdiende zomervakantie is het weer werken of studeren geblazen en dan zitten we al snel in de dagelijkse sleur. Tijd om die sleur en de herfstblues voor te zijn! Met deze tips ben je in no time helemaal zen en kan je de omschakeling naar de herfst (en de koudere temperaturen) veel beter aan.

Lees meer
De mooiste make-up voor een zomerfeest

Nu de communies bijna allemaal voorbij zijn, begint een ander feestseizoen: trouwfeesten! Op zo’n dag mag het al eens wat meer zijn, zowel met je jurk of jumpsuit als je haar en make-up. Maak er een me-time momentje van en zorg dat jij er ook stralend uitziet. Wij geven je alvast heel wat tips voor de mooiste feestmake-up!

Lees meer
In drie stappen naar gladde benen

In de zomer willen we stralen! We halen die zomerkleedjes uit de kast, doen leuke slippers aan en gaan lekker genieten van het zonnetje. Onze benen mogen gezien worden en een leuk kleurtje vinden we zeker fijn! Daarom zorgen wij ervoor dat jij in drie stappen kan genieten van gladde zomerbenen! Here we go!

Lees meer
Geef je huid wat extra liefde

De winter, love it or hate it, we moeten erdoor! Het gebrek aan zonlicht in de winter heeft niet alleen gevolgen op onze gemoedstoestand, maar ook onze huid en haar zien af. In dit seizoen is het dus éxtra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Plan wat extra me-time in en geef daarbij je huid wat extra liefde.

Lees meer
Een naturelle winterlook

Bij Figaro kan je ook terecht voor make-up! Zowel om jezelf helemaal te laten opmaken voor een feestje of andere gelegenheid, maar ook de producten kan je gewoon bij ons kopen.

Lees meer
Met deze 4 beautyproducten ben je altijd gered!

Er is een groot aanbod van beautyproducten te koop maar er zijn zo veel verschillende producten dat het soms gewoon onmogelijk wordt om nog te weten wat jij nu wel of niet nodig hebt. Gelukkig zijn er ook een aantal producten die iédereen gewoon in de kast moet hebben liggen. Het zijn de redders in nood voor wanneer je eens door je wekker hebt geslapen, of nog snel een ‘touch up’ nodig hebt om van het werk ineens naar het restaurant door te gaan. Hier komen ze...

Lees meer