Om 2017 met een KNALLER af te sluiten, lanceren wij in december onze gelaatsverzorging! Met maar liefst vier verschillende behandelingen om apart of gecombineerd van te genieten, kan jij helemaal stralend het nieuwe jaar beginnen.

Lees meer

De dagen worden korter, de temperaturen komen dichter bij het nulpunt, de zon laat zich nog maar af en toe zien… De herfst is écht begonnen en de winter is in aantocht. Voor velen is dit een moeilijkere periode en dat is helemaal te begrijpen. De winterdip is geen lachtertje! Een weekje naar de zon is altijd een goede oplossing, maar onze portemonnee laat dat met de eindejaarsperiode in het vooruizicht niet altijd toe. Daarom delen we vandaag 5 tips om thuis de winterdip tegen te gaan!

Lees meer

Let’s face it, een bezoek aan de kapper kan soms voor meer stress zorgen dan je al hebt. Je hebt eigenlijk geen tijd want je moet nog naar de winkel, de kinderen gaan ophalen van de hobby’s, eten maken voor de vrienden die ’s avonds langskomen,… Maar toch raden wij ten zeerste aan om tijdens je kappersbezoek een hoofdmassage te plannen en we geven je graag 3 redenen waarom!

Lees meer