In de stoel met... Rani

Rani denkt dat ze al drie jaar bij Figaro werkt, maar het zou ook al langer kunnen zijn. Ze ontmoette Glenn tijdens een opleiding die hij gaf en van het een kwam het ander… Nu is ze topstylist die zichzelf altijd blijft uitdagen en mag ze zichzelf ook make-up artist noemen. Tijd om Rani wat beter te leren kennen!

Lees meer
Beauty Tapas Bar van Figaro

Je kent ongetwijfeld het Spaanse concept van ‘tapas’, die lekkere, kleine gerechtjes om samen van te smullen. Maar wist je ook al dat we bij Figaro onze eigen tapas hebben? Geen gerechtjes, maar wel allemaal fijne beautybehandelingen! In onze Beauty Tapas Bar mix en match je beautybehandelingen zoals je het zelf wil. Ideaal om jezelf eens goed te verwennen na een drukke werk- of studieweek of gewoon wanneer het hoog tijd is voor wat me-time.

Lees meer
In de stoel met... Maggy

Maggy Poppe is de oprichtster van ‘Kapsalon Maggy’ in 1972, de voorloper van Figaro zoals we het nu kennen. Maggy is mede-zaakvoerder, ondersteunende kracht van iedereen in het salon - maar vooral voor kleuringen - vrouw van Etienne én mama van Glenn. Vandaag zit Maggy in de stoel!

Lees meer
Figaro’s Favorieten: Team Figaro !

Zoals jullie vorige maand al konden lezen, hebben onze klanten zo hun favoriete producten die ze keer op keer kopen. Maar welke producten vinden de professionals, oftewel Team Figaro nu de fijnste producten om mee te werken? We zetten ze vandaag op een rijtje!

Lees meer
In de stoel met… Ankie

Ankie begon haar carrière bij Figaro 6 jaar geleden onder een leercontract. Ze werkt momenteel 4/5e bij Figaro als Colorist en doet samen met Sayanna de meeste kleuringen. Net zoals de rest van #TeamFigaro gaat ook Ankie regelmatig op bijscholing en ze is nu net afgestudeerd als Certified Hair Colorist en Specialist Colorist! Hoog tijd om Ankie wat beter te leren kennen.

Lees meer
Figaro’s Favorieten: BEAUTY!

Bij Figaro kan je jezelf helemaal in de watten laten leggen, van je haar tot je make-up en allerlei schoonheidsbehandelingen met onze Beauty Tapas. Benieuwd naar onze bestverkopende beautyproducten? We zetten de TOP 3 vandaag op een rijtje!

Lees meer
Singletasking Day - Eén taak tegelijkertijd voor meer mentale rust

De televisie staat aan terwijl je in de keuken staan en je scrollt intussen even door Instagram terwijl een van je kinderen vraag om een briefje voor school te tekenen. Of je zit op kantoor en bent aan het werk, ondertussen neem je de telefoon op, beantwoord je e-mails en stuur je een smsje naar je partner over het avondeten. Zijn één van bovenstaande (of beide) situaties herkenbaar?

Lees meer
In de stoel met… Etienne Engels

Figaro is echt een familiesalon, Etienne Engels is papa van Glenn en werkt al sinds 1976 bij Figaro! Hij staat in voor een feilloze administratie en knipt daarnaast de heren. Vandaag zetten we hem in de stoel voor een paar vragen!

Lees meer
3 Valentijn make-up looks om thuis te proberen !

Over een week is het weer zover, de feestdag van alle koppels: VALENTIJN ! Of je het nu viert of niet, elke woensdag is een mooie woensdag om jezelf eens lekker op te maken. Onze beauty-specialiste Els selecteerde 3 leuke Valentijn make-up looks om thuis mee aan de slag te gaan!

Lees meer
Wereldkankerdag: Haarwensen

Het is vandaag Wereldkankerdag, een initiatief van de World Health Organisation om iedereen te bedanken die zich dagelijks inzet tegen kanker. Bij Figaro leven we mee met iedereen die plaatsneemt in onze stoel en vinden vandaag dan ook een mooi moment om een initiatief aan jullie voor te stellen dat we graag steunen!

Lees meer
In de stoel met… Glenn Engels

Glenn Engels werkt al meer dan 20 jaar bij Figaro! Hij noemt zichzelf al lachend ‘The Boss’, en dat is helemaal terecht aangezien hij zaakvoerder is ;-) Hoog tijd om Glenn wat beter te leren kennen!

Lees meer
Sneller de Kerst-kilo’s kwijt

Oepsie, we hebben ons allemaal weer een beetje laten gaan met Kerstmis en Nieuwjaar. Apertiefjes, hapjes, 3-gangen menu’s, dessertjes, brunches, alcohol,… het is waarschijnlijk allemaal de revue gepasseerd! En dat is helemaal niet erg, want genieten  met familie en vrienden is zo belangrijk. Dan moet je niet bezig zijn met wat je allemaal in je mond stopt. Maar vanaf nu is het even terug opletten!
​We geven je vandaag 3 tips om wat sneller de Kerst-kilo’s kwijt te spelen én het zijn meteen goede voornemens om de rest van het nieuwe jaar te blijven volhouden!

Lees meer

Allerliefste klanten,
Jullie zijn de reden waarom wij elke dag het afgelopen jaar met plezier klaarstonden om je te doen stralen. We willen jullie met heel #TeamFigaro dan ook het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hopen dat we jou ook in 2018 weer mogen verwelkomen in ons salon! 

Lees meer

Omdat we bij Figaro weten hoe leuk het is om samen met je vriend(in) naar de kapper te gaan, introduceren we de ‘I Love My Hairdresser’-kaart. Daarmee nodig je een vriend(in) uit voor een haarbehandeling en krijg je een verwenpakket! 

Lees meer

Figaro staat al meer dan 35 jaar synoniem voor professionalisme, hoge kwaliteit, persoonlijke aanpak en gedrevenheid. Onze topprioriteit ben jij en je behoefte om volledig tot rust te komen!

Daarom wordt in ons salon niets aan het toeval over gelaten. Jouw bezoek begint steevast met een warm onthaal en een kopje koffie of een ander drankje, er zijn iPads om tijdens je bezoek te gebruiken en je geniet altijd van een zalige hoofdmassage aan de wastafel, met heerlijke rugmassage van onze unieke shiatsu-massagezetel als bonus.

Lees meer