FIGARO CORONA SAFE

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor ieders gezondheid nemen we verschillende veiligheidsmaatregelen in acht waardoor jouw bezoek er anders zal uitzien. Let op ons Figaro Corona Safe symbool. Dit symbool geeft informatie of vestigt de aandacht op een veiligheidsmaatregel die we nemen. Wij garanderen een veilige omgeving en verwachten dan ook dat we ons met zijn allen strikt aan de Figaro maatregelen houden. Wij danken je alvast voor je medewerking.

WAT JE ZEKER WIL WETEN?

Lees meer
In de stoel met... Sayanna

Sayanna heeft een kappersopleiding met 7e specialisatiejaar gedaan werkt nu bijna twee jaar bij Figaro als coloriste. Toen ze de vacature ontdekte op de website van VDAB, twijfelde ze geen seconde om te solliciteren en na een gesprek mocht ze beginnen. Wij plaatsten haar op onze stoel om haar wat beter te leren kennen!

Lees meer
In de stoel met... Tanja

Tanja maakt al tien jaar deel uit van #TeamFigaro en mag zichzelf topstyliste én assistent manager noemen. Als topstyliste draait ze mee in het volledige knip- en brushgebeuren, met af en toe een kleuring. Als assistent van de manager zorgt ze mee voor de planning, checkt ze alles op het einde van de werkdag en ondersteunt ze Glenn waar het kan. Een onmisbare schakel in het salon!

Lees meer
Staycation? 5 dingen om thuis te doen !

Een vakantie in eigen land is ook heel plezant! Je hoeft niet naar het buitenland om leuke dingen te doen, ons kleine Belgenlandje heeft ook heel wat moois in petto. We zetten vijf activiteiten op een rijtje voor een topvakantie bij ons!

Lees meer
Festival Fever met Figaro !

Of het nu Werchter, Tomorrowland, Best Kept Secret of WeCanDance festival is waar je naartoe gaat... Bij een festival hoort een aangepaste outfit én look. Wij doken de studio in om jou inspiratie te geven voor het ultieme festivalhair en de mooiste festivalmake-up.

Ready to dance?

Deel jouw festivallook met #Figaroatthefestivals !

Lees meer