figaro haartrends lente zomer stijl stijler stijlst

Haartrends lente/zomer 2017: Stijl, stijler, stijlst

Het lentezonnetje komt regelmatig al eens piepen en binnen een paar weken is het officieel zo ver: de lente! Hoog tijd dus om de haartrends voor dit seizoen eens op een rijtje te zetten. Zo weet jij perfect wat je aan je kapper kan vragen om helemaal lente- en zomerproof te worden! De komende 6 weken delen we telkens een nieuwe trend!

Vandaag: Stijl, stijler, stijlst

Als jij je stijltang naar ergens diep onder in de kast hebt verbannen, haal ze dan maar terug boven! Dit seizoen mag je haar weer stijl zijn, en liefst van al ook nog met een middenstreep (zie trend 4). Opgelet: vergeet geen heat protection te gebruiken, anders kan je meteen naar de kapper om al het kapotte haar te laten wegknippen 😉 Nog niet helemaal vertrouwd met zelf stylen? Bekijk dan deze video om het van de eerste keer juist te doen!