Met deze 4 beautyproducten ben je altijd gered!

Er is een groot aanbod van beautyproducten te koop maar er zijn zo veel verschillende producten dat het soms gewoon onmogelijk wordt om nog te weten wat jij nu wel of niet nodig hebt. Gelukkig zijn er ook een aantal producten die iédereen gewoon in de kast moet hebben liggen. Het zijn de redders in nood voor wanneer je eens door je wekker hebt geslapen, of nog snel een ‘touch up’ nodig hebt om van het werk ineens naar het restaurant door te gaan. Hier komen ze!

Concealer
Last van wallen? Een puistje of korstje in je gezicht? Concealer to the rescue! Met dit product verberg je kleine oneffenheden supersnel en zal niemand iets zien. Zorg wel dat je de juiste kleur gebruikt, liefst één tintje lichter dan je eigen huidskleur. Dat geeft het beste resultaat!

Blush
Je hoeft geen 10km te fietsen voor die gezonde blos op je wangen, met blush krijg je hetzelfde resultaat! Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen (die ‘bolletjes’ wanneer je lacht). Dat kan met een borstel, maar als je onderweg bent kan je even goed een crème-blush aanbrengen met je vingers. Werkt even goed!

Highlighter
Wie wil eruit zien alsof ze de beste nachtrust ooit hebben gehad? Wie wil er élke dag zo uitzien? Loop dan snel naar de winkel en koop highlighter! Aanbrengen in je binnenste ooghoekjes zal je ogen een open blik en uitgeruste uitstraling geven. Voor een mini-face-lift-effect breng je ook nog wat aan net onder je wenkbrauw et voilà, het lijkt alsof je 10 uur geslapen hebt!

Mascara
Moeten we deze nog uitleggen? Mascara verlengt en krul je wimpers, waardoor je blik opener wordt en je heerlijk verleidelijk in het rond kan kijken. Een tip om je wimpers nog beter te laten uitkomen, gebruik een wimperkruller voor je je mascara aanbrengt. Bedank ons later maar!