De Figaro Filosofie – Personal Hair Experience

Figaro staat al meer dan 35 jaar synoniem voor professionalisme, hoge kwaliteit, persoonlijke aanpak en gedrevenheid. Onze topprioriteit ben jij en je behoefte om volledig tot rust te komen! 

Daarom wordt in ons salon niets aan het toeval over gelaten. Jouw bezoek begint steevast met een warm onthaal en een kopje koffie of een ander drankje, er zijn iPads om tijdens je bezoek te gebruiken en je geniet altijd van een zalige hoofdmassage aan de wastafel, met heerlijke rugmassage van onze unieke shiatsu-massagezetel als bonus.

Maar er is meer…

Onze ‘Personal Hair Experience’ wordt volledig doorgetrokken naar onze service. Dat vertaalt zich in onze Custom Made pakketten: verschillende menu’s waaruit je kan kiezen voor een unieke kappersbeleving op maat. 

Daarnaast mag je je ook verwachten aan persoonlijk advies om je kapsel thuis zo goed mogelijk te onderhouden en stylen, met de juiste producten die ook bij ons te verkrijgen zijn. 

Ten slotte blijft Figaro ook continu innoveren. Zowel op het vlak van toepassing van de allernieuwste snit- en kleurtechnieken, intensieve teamtrainingen in binnen- en buitenland en het ontwikkelen van nieuwe trends.