figaro wintertrends hem haar

Wintertrends voor hem & haar

3 WINTERTRENDS VOOR HEM !

Figaro wintertrends frenchcut

1/ French cut

Het mag deze winter weer een stuk korter (zorg wel dat je een warme muts hebt!). Gemillimeterd haar is weer in, maar het mag net iets langer zijn zodat het natuurlijke effect naar voren komt. Laat het haar bovenop je hoofd wat langer worden (als het ware een mannelijke pony) en je bent helemaal mee met de French Cut, we love it ! Dit hippe kapsel staat ook heel goed bij mannen met krullend haar.

Figaro wintertrends natural

2/ Keep it natural

Een trend die zowel bij vrouwen als bij mannen deze winter terugkomt: een natuurlijk en speels kapsel! Geen overdreven styling producten deze winter, laat je haar maar eens lekker zijn natuurlijke gang gaan. En ja hoor, het mag wel wat ruig zijn. Een perfect kapsel om de wind te trotseren.

Figaro wintertrends sidepart

3/ Side part

Of we hier nog over een trend kunnen spreken is een beetje de vraag, want dit kapsel gaat al een flinke tijd mee. Het blijft een topper en dus ook deze winter is dit kapsel helemaal in! Misschien eens proberen te combineren met een speelse look, wij zijn alvast fan!

3 WINTERTRENDS VOOR HAAR !

Figaro wintertrends nature

1/ Natuurlijke slag

Goed nieuws voor alle dames met lang haar ! Ook deze winter komt dit kapsel terug. Makkelijker kan niet, want behalve een goede verzorging heeft deze look niet veel nodig. Als je een haardroger gebruikt, is het aan te raden om je haar niet helemaal plat te föhnen, maar een natuurlijke slag te behouden. Zo blijft je kapsel heerlijk speels.

Figaro wintertrends ponytale

2/ Hello ponytale

Hij is terug van weggeweest, de paardenstaart – met als motto: hoe creatiever, hoe beter. Strak, chique of eerder nonchalant? Het kan allemaal en zo kan je deze look gebruiken bij elke gelegenheid.

figaro wintertrends wetlook

3/ Wet look

Haal je styling producten maar vast in huis want deze winter kun je jezelf helemaal laten gaan met de wet look. Leg bijvoorbeeld een paar lokken voor je gezicht of stijl het strak naar achteren met een goede gel. Zolang het maar lijkt alsof je net door de stromende regen bent gefietst, zit je (haar) helemaal goed!