FIGARO - FAQ

ALGEMEEN  |  KAPSALON  |  SCHOONHEIDSSALON |  MASSAGESALON |  HAIR, SHAVES & BEARD |  MEN’S BODYCARE |  MEN’S MASSAGES

ALGEMEEN

Bij Figaro kan je een afspraak maken door online te reserveren op www.hairbyfigaro.be of te bellen naar 052 46 15 74. Je kan ook altijd e-mailen naar info@hairbyfigaro.be.
Je bent natuurlijk ook altijd welkom om gewoon eens binnen te springen om je afspraak vast te leggen.

Het salon is gelegen in het centrum van Waasmunster, vlakbij de afrit van de E17 en is dus heel gemakkelijk bereikbaar.
Adres:
Hoogstraat 81
9250 Waasmunster

Vlak naast het salon vind je de ingang naar onze privé-parking achteraan het salon. Hier kan je gratis parkeren en ben je altijd zeker van een parkeerplaats. Je kan dan binnenkomen via de ingang aan de achterkant van het salon.

Ons salon is opgedeeld in 4 afdelingen. Het kapsalon, het schoonheidssalon, het massagesalon en the barber shop. Hieronder kan je al onze services in detail ontdekken.

Vind jij het soms overweldigend om naar de kapper, schoonheidsspecialiste… te gaan. Door een ‘stille afspraak’ te boeken, kan je al heel wat prikkels uitschakelen. Tijdens jouw bezoek kom je in onze stille ruimte te zitten en krijg je alleen vragen die essentieel zijn voor jouw bezoek. Verder verloopt jouw bezoek in alle stilte. Je kan dus echt even helemaal ontkoppelen van de chaos en drukte van het dagelijkse leven.
Voeg bij het boeken van je afspraak gewoon de’ stille afspraak’ toe en geniet in alle stilte van jouw bezoek aan Hair By Figaro.
Prijs: €25

KAPSALON FIGARO

SNIT

Al onze haarstylisten hebben hun eigen prijs. Een stylist is een gediplomeerd kapper die reeds  verschillende jaren actief was als assistent en extra opleidingen heeft genoten. De hogere niveaus hebben meer ervaringsjaren en/of meer ervaringsdiepte in onze ambacht. Al onze stylisten worden getraind volgens de unieke Figaro-filosofie, waarbij kwaliteit en persoonlijke begeleiding prioritair zijn.

De ‘Cut&Go‘ formule is ideaal als je niet veel tijd hebt maar toch een nieuwe snit wilt. Het haar wordt gewassen, verzorgd en geknipt maar niet gedroogd of gestyled.
Prijzen:
Cut&Go: € 69,50
Cut&Go student: € 56
Cut&Go kind: € 43

KLEUREN

In het salon hebben we een volledige kleurafdeling met verschillende gedreven coloristen. We hebben maar liefst 4 volledige kleuring gamma’s gaande van biologische kleuringen, zuurevenwichtige producten tot ammoniakvrije kleuringen en kleuringen met ammoniak. Hierdoor kunnen we, volgens de nood van het haar, heel verzorgend je haren kleuren. Wij voorzien steeds dat de aanzet ingekleurd wordt en dat de lengten ook steeds met een verzorgende en zelfs voedende kleur worden behandeld waardoor we een prachtige glans bekomen.
Als afsluiter voorzien wij bij de behandeling ook steeds een intensief leave-in masker om je haren extra te voeden.
Prijzen:
(alle verzorgings- en finishingproducten inclusief, snit exclusief)

Standaard Kleuring vanaf € 111,50
Kleuring met max. 2cm uitgroei € 111,50
Kleuring met meer dan 2cm uitgroei € 126,50

Highlights of lowlights zijn lokken die aan je, al dan niet natuurlijke, haarkleur worden toegevoegd. Lowlights hebben betrekking op het donkerder maken van haarlokken door kleuren te gebruiken die donkerder zijn dan je (natuurlijke) kleur. Ze zijn bedoeld om diepte en dimensie aan je haarkleur toe te voegen. Je haar zal er ook dikker en voller uitzien.
Bij highlights gaan we je haarkleur van 2 tinten tot 4 tinten of zelfs meer verhelderen. Hier is het resultaat dat je haren oplichten waardoor de haarkleur meer dimensie en schakering krijgt.
Door lokken uit je haren te weven en deze lokken van de aanzet tot de lengten in te kleuren krijgen we een algemene opheldering of verdieping in je haarkleur. Er kan gekozen worden om enkel met highlights te werken om de haarkleur te verhelderen/verlichten of enkel met lowlights om de haarkleur te verdiepen. Dikwijls kiezen we een combinatie van de twee voor een natuurlijk resultaat. Om te vermijden dat de ingekleurde lokken vlekken maken op de bestaande haarkleur worden deze tijdens het proces ingepakt in aluminiumfolie of papier.
Prijzen:
(alle verzorgings- en finishingproducten inclusief, snit exclusief)

Standaard High- of Lowlights Lokken (in zilverpapier) vanaf € 92,50
1/4 hoofd € 92,50
1/2 hoofd € 111,50
3/4 hoofd € 128,50
volledig hoofd € 145,00
extra lang/veel haar + € 22

In het salon hebben we een volledige kleurafdeling met verschillende gedreven coloristen. Om je haren mooi te verlichten hebben we maar liefst 8 verschillende (ont)kleuringsproducten gaande van biologische en/of ammoniakvrije producten tot producten met ammoniak. Bij de producten voor de lowlights werken we met 1 productgamma van vochtinbrengende kleurproducten die zelfs je haren verzorgen. Hierdoor kunnen we, volgens de nood van het haar en je kleurwens, heel verzorgend je haren kleuren.
Als afsluiter voorzien wij bij de behandeling standaard ook steeds een intensief leave in masker om je haren extra te verwennen.

Ombré, Sombré, Contouring of Face framing, California of American balayage, Foilyage,… Kortom met fashionkleuring bedoelen wij alle nieuwste & hotste kleurtechnieken. In onze kleurafdeling hebben we verschillende coloristen die er hun plezier in vinden met het uitzoeken en bestuderen van de laatste kleurtrends. In de Figaro fashionkleuring service zit alles inbegrepen om je haarkleur de meest ‘up to date’ look te bezorgen. Van ‘roots to end’-kleuring, met lokken, tot de toner afwerking.
Prijzen:
(alle verzorgings- en finishingproducten inclusief, snit exclusief)

Figaro Fashion Kleuring (combi van kleur en lokken) vanaf € 151,50

De snit is niet inbegrepen bij een kleuring en moet dus apart betaald worden.
Prijzen:

  Topstylist Manager
Dames € 79,50 € 89,50
Heren € 39,50 € 49,50
Student meisje (11-21 jaar) € 66 € 76
Student jongen (11-21 jaar) € 36,50 € 46,50

HAARBEWEGINGEN/TEXTUUR

We hebben 2 soorten haarbewegingen. Lees er hieronder meer over:

 • Perm by FIGARO
 • Krullend en golvend haar by FIGARO

Traditional Perm

Old school traditioneel ingerolde permanent met een straffe, stevige krul als resultaat.
Prijzen:

Partial Perm

Hierbij gaan we enkel een specifiek deel permanenten in plaats van het hele hoofd. We kunnen dus volume toevoegen in een bepaald gebied of een uniforme look creëren als een gedeelte van je haar krult.
Prijzen:

Root Perm

(Andere namen zijn jetting, headlines, aanzet- of steun permanent)
Wil je volume aan de wortels van je haar? Deze ‘root perm’ wordt alleen aangebracht op de eerste 2-4 cm van het haar. Dit geeft extra steun bij de hoofdhuid waardoor je kapsel heel wat meer volume krijgt.
Prijzen:

American wave

(Andere namen zijn body of volume permanent)
De American Wave (ook wel French wave genoemd) geeft een softer, meer natuurlijker ogende golf. Het geeft je haarlengten wat extra volume-ondersteuning waardoor je haren meer body krijgen. Hello Hollywood hair!
Prijzen:

Braid wave

De nieuwste permanent trend! In plaats van traditionele permanent-methodes te gebruiken met wikkels, wordt het haar gevlochten in een of meerdere vlechten, van Franse tot boxervlechten. Het resultaat is een “zigzag”-achtig patroon in het haar.
Prijzen:

Beach wave

Verlang je naar losse golvende bewegingen in je haren die een meer organisch ‘beachy’ effect geven? Met deze krullen ziet je haar eruit alsof je net naar het strand bent geweest, maar dan op de goede manier. 😉
Prijzen:

Achteraf stylen is ook easy peasy, lemon squeezy. Was je haren, wrijf er een beetje product door en zie eruit alsof de wind op het strand door je haren is gegaan.

Spiral wave

Zoals de naam al doet vermoeden, mag je spiraalvormige, superstrakke S-vormige krullen verwachten. Durf jij deze populaire retro 80’s look aan?
Prijzen:

De 8 most wanted tips om je perm op topniveau te houden:

 • Wacht 48 uur na je permanent om je haren te wassen.
 • Gebruik steeds lipidenvrije, sulfaatvrije en zuurevenwichtige shampoo én conditioner om je permanent te onderhouden.
 • Vermijd zwemmen in een zwembad (Chloor), de zee (zeezout) en kraanwater in het
  buitenland waar veel chloor in aanwezig is.
 • Borstel je haren goed door voor het wassen.
 • Draag de eerste 48 uur geen klemmen, elastiekjes of andere zaken die je haren uitrekken.
 • Borstel je haren niet na het wassen maar kneed met je handen je krul in je kapsel!
 • Borstel niet je haren als ze droog zijn. Tenzij je een pluizig resultaat wenst. 😉
 • Je kan verschillende producten gebruiken om je gewenste look te bekomen. Er bestaan soepele krul-definiërende crèmes of gels voor een wetlook of beachy styling.
 • Je haar drogen doe je het beste met een diffuser / softstyler.

EXTENSIONS

Bij Figaro streven we naar de hoogste kwaliteit in haarextensies, en daarom werken we met drie toonaangevende merken: Great Lengths, Hairthoughts en Hairextend. Deze merken bieden diversiteit, zodat wij samen met onze klanten de vrijheid hebben om de perfecte extensie te kiezen die past bij hun unieke haartype en wensen.

 • We gebruiken uitsluitend 100% human hair extensions, zonder koorden, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit na maanden nog steeds natuurlijk oogt.
 • De extensies behouden schubbenhaar, wat betekent dat ze dezelfde structuur hebben als je eigen haar.
 • De binding is van natuurlijk proteïne, waardoor breuken van het eigen haar na verloop van tijd worden geminimaliseerd.
 • De hoeveelheid haar in de extensies blijft consistent van binding tot het einde van de gekozen lengte, waardoor elke centimeter een volle hoeveelheid haar bevat en niet halverwege dunner wordt.

Bij Figaro hebben we ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van hairextensies. Om een buitengewoon natuurlijk en prachtig resultaat hebben we een bijzondere plaatsingtechniek ontwikkeld. We spitsen elke extensie doormidden, waardoor we 2 stuks creëren en de plaatsing gebeurt per 0,5 cm. Dit zorgt voor een betere blending met je eigen haar en een optimale opvulling, resulterend in een super natuurlijk eindresultaat.

Voor een mooie, natuurlijke verlenging adviseren we doorgaans tussen de 100 en 150 stuks, waarbij 100 stuks een luchtig resultaat geeft en 125 stuks een natuurlijk gevuld effect. Bij dikker haar kunnen 150 stuks nodig zijn voor een natuurlijk ogend resultaat.

Als je meer volume wilt bereiken, zijn 25 stuks vaak voldoende, maar in ons salon wordt meestal voor 50 stuks gekozen voor een topresultaat. Onze garantie ligt in de combinatie van expertise, hoogwaardige extensiemerken en innovatieve plaatsingstechnieken.

Onze ervaring leert ons dat de extensies minimaal 3 maanden kunnen worden gedragen. De meeste van onze klanten behouden hun extensies gedurende 4 tot 5 maanden. Hoewel de fabrikanten een maximum van 6 maanden voorstellen, adviseren wij op basis van onze ervaring dat dit wat ruim gerekend is en niet echt aan te raden.

Om je extensies goed te verzorgen, hier zijn de Figaro top 5 belangrijkste tips voor jou:

 • Borstel dagelijks je haren zorgvuldig met een kwaliteitsvolle borstel.
 • Was je haren 2 tot 3 keer per week met shampoo en conditioner.
 • Gebruik een zuur-gebalanceerde, siliconenvrije en sulfaatvrije shampoo en conditioner.
 • Breng na het wassen een leave-in verzorging aan om het borstelen te vergemakkelijken.
 • Gebruik GEEN kam om je haren te borstelen, om het risico op haken achter de extensiebindingen en haarbreuk te voorkomen.

Op aanvraag.
Voor meer informatie bel 052 46 15 74.

SCHOONHEIDSSALON

HANDVERZORGING

Bij een manicure worden de nagels eerst geknipt en gevijld. De nagelriemen worden bijgewerkt en losse velletjes worden afgeknipt om een verzorgde look te krijgen. Dan wordt de nagelplaat gebufferd en worden de nagels gereinigd. Als laatste wordt er een verzorgende handcrème aangebracht.
Prijs: € 25

Bij een french manicure wordt er een duidelijk wit boordje aangebracht bovenaan de nagel. Zo krijg je een verzorgd, strak resultaat.
Bij babyboom lakken krijg je een zacht ombre-effect waar de nagels van een lichtroze kleur naar wit overgaan. Zo krijg je een zacht en natuurlijk resultaat.
Fashionlakken houdt alle andere ontwerpen in zoals bijvoorbeeld felle kleuren of een ombre-effect met 2 felle kleuren. Zo goed als alles is mogelijk dus vraag onze stylist gerust naar ideeën of tips om de nagels van je dromen te krijgen.
Prijs: € 47

Gellak:

Dit is lakken met een lak die beter houdt. Het resultaat blijft dan zo’n 14 dagen tot 3 weken. In tegenstelling tot gewone nagellak, blijft de gellak mooi tot hij er wordt afgeweekt. Gellak is verder ook niet schadelijk voor de nagels en het ligt heel dun op de nagels waardoor je een heel natuurlijk gevoel en resultaat krijgt. Ook blijft de gellak gedurende de hele priode mooi glanzend.
Prijs: € 25

Gelnagels:

Gel ligt dikker op de nagels dan gellak maar het is bijgevolg dan ook langer houdbaar. Gelnagels kunnen, afhankelijk van de groei van de nagel, zo’n 4-5 weken mooi blijven. Bij gelnagels heb je ook de mogelijkheid om voor een verlenging van de natuurlijke nagel te kiezen. Gelnagels mogen niet zelf verwijderd worden en moeten er af gefreesd worden door de nagelstylist. Zo vermijd je schade aan de nagel.
Prijzen:
Gelnagels nieuwe set: € 73
Gelnagels nieuwe set met sjabloon: € 95

De spa service voor de handen houdt het volgende in:
De handen krijgen een reinigend bad en worden ook gescrubd om alle dode huidcellen en vuil te verwijderen. Hierna wordt een verzorgend handmasker aangebracht. Deze behandeling kan niet gecombineerd worden met gelnagels of gellak. Indien je graag gellak of gelnagels wilt, kan je wel kiezen voor een paraffinebad dat na de nagelservice wordt toegepast. Gelnagels verwijderen: Neen. Gelnagels worden er afgefreesd om zo de nagel te beschermen.
Prijs: € 25

Een sjabloon wilt zeggen dat er een verlenging wordt aangebracht. De nagel wordt dan gemodelleerd door onze nagelstylist. Zo krijg je een natuurlijk resultaat dat kan aangepast worden aan jouw wensen. Zo kan je de vorm, lengte en breedte volledig aanpassen.
Prijs: € 95

Gelnagels blijven gemiddeld zo’n 4 weken mooi.

Neen. Gelnagels worden er af gefreesd om zo de nagel te beschermen. Wanneer je deze zelf probeert te verwijderen, beschadig je de nagel.
Prijs voor afhalen gelnagels zonder nieuwe set: € 40

Een paraffinebehandeling brengt veel voordelen met zich mee. De paraffinewax zorgt voor een diepe hydratatie en voeding, waardoor je handen en voeten snel zacht en gezond zullen aanvoelen. De behandeling vermindert ontstekingen aan de gewrichten én het ontspant bovendien de spieren.
Prijs: € 25

VOETVERZORGING

Bij een pedicure voor de nagels worden de nagels verzorgd en gereinigd. Ook ingegroeide teennagels worden aangepakt waardoor je nagels er weer stralend uitzien.
Bij een pedicure voor eelt wordt alle opgestapelde eelt eraf gehaald met een eeltmes en gevijld. Ook kloven worden verzorgd en je voeten voelen weer als nieuw.
Prijs: € 25

Op je teennagels kan gellak zo’n 6-8 weken mooi blijven. Ideaal voor de zomer dus.
Prijs: € 40

De spa service voor de voeten houdt het volgende in:
De voeten krijgen eerst een voetbadje en worden ondertussen grondig gescrubd. Daarna wordt een intens voedende crème aangebracht om te voeten optimaal te verzorgen.
Prijs: € 25

Bij een ingegroeide teennagel worden de zijkanten weg gefreesd en geknipt. Tijdens de behandeling wordt er ook heel veel ontsmet om ontsteking tegen te gaan. Als je vertrekt kan je je nagel nog 1-2 dagen gevoelig zijn maar je nagel zal sowieso veel beter voelen dan ervoor.
Prijs: vanaf € 25

GELAATSVERZORGING

Bij een dieptereiniging van het gelaat wordt er een crème met een lichte korrel ingemasseerd om alle dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden aan te pakken.
Prijs: € 25

Anti-aging:

Het anti-aging peel off masker verjongt de huid. Fijne lijntjes worden iets strakker getrokken en pigmentvlekken worden iets lichter. Het resultaat van het anti-aging gelaatsmasker is een zachtere frissere uitstraling. Voor een resultaat op de lange termijn wordt het masker best elke 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Detox:

Het Detox gelaatsmasker is het masker bij uitstek om onzuiverheden aan te pakken. Het is een zwart kleimasker dat de huid diep reinigt. Bijgevolg vindt de huid zijn balans terug en de poriën worden gezuiverd. Bij dit masker zie je een direct resultaat. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Bionic tonic treatment:

Last van roodheden? Ons bionic tonic masker heeft een kalmerend effect op de huid. Gedurende 15 minuten worden watjes, doordrenkt met het masker, aangebracht op de huid. Het resultaat is een een gekalmeerde huid met minder roodheden en een iets mattere look. Dit masker is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en voor zwangere vrouwen die last hebben van hormonale roodheid en acné. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Bionic oxygen infusion:

Last van een droge huid? Dit vochtinbrengend masker doet wonderen. Er worden zo’n 8 glazen vocht in de huid opgenomen bij deze behandeling. Een echte boost voor de huid dus! Het resultaat is een duidelijk frissere huid en een stralende, natuurlijke glow. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Het gelaatsserum is een collageen serum dat zorgt voor een verjonging van de huid. Ook fijne lijntjes worden verminderd en de huid krijgt een zachtere, frissere look.
Prijs: € 6

Comedonen zijn zwarte puntjes of mee-eters. Dit is dus een porie die verstopt is geraakt.

Comedonen of mee-eters worden verwijderd met een comedonenlepel of met de hand.
Prijs: vanaf € 15

Een gerstekorrel is een talg- of zweetklier die verstopt is. Dit uit zich vaak in een klein wit bultje op de huid.

Een gerstekorrel wordt verwijderd met een fijne naald of het wordt weggesneden met een chirurgisch mesje.
Prijs: vanaf € 15

Bij een ooglifting worden de oogleden en de contour rond de ogen eerst grondig gereinigd en gemasseerd. Dan wordt het ‘intensive eye treatment’-mask aangebracht. De ogen worden gelift en de huid rond de ogen wordt strakker. Dan wordt er een oogserum aangebracht dat de strijd aangaat met fijne lijntjes. Het oogserum zorgt er ook voor dat wallen zachter worden.
Na onze ooglifting zie je er frisser uit, heb je een bredere blik en heb je een overall ‘gelift’ effect. De ooglifting herhaal je best om de 4-5 weken voor een effect op lange termijn.
Prijs: € 35

MAKE-UP

Wij werken met alle producten van Mud.

Mud staat erom bekend om perfect te zijn voor de meest gevoelige huidjes.

De oefensessie is niet inbegrepen bij de standaard bruidsmake-up maar kan uiteraard op aanvraag wel bijgeboekt worden.
Prijs: € 65

Wij kunnen helaas niet ter plaatse komen maar in ons salon krijg je de volledige experience die je helemaal zen maakt voor je grote dag.

BROWS & LASHLIFT

Je wenkbrauwen blijven gedurende zo’n 4 weken mooi.
Prijs: € 15

Wij werken niet met henna waardoor je elke mogelijke kleur kan kiezen. Zo ben je zeker dat je exact de kleur krijgt die bij jou past.

Nadat je je wimpers hebt laten kleuren blijven ze gedurende zo’n 6 weken mooi zwart. Afhankelijk van hoe vaak en hoe intens je wimpers reinigt, blijven ze langer of minder lang gekleurd.
Prijs: € 15

Je wenkbrauwen laten waxen klinkt heel pijnlijk maar dat is het eigenlijk niet. je voelt gedurende 2 seconden even een beetje pijn maar dat is ook direct weer weg.
Prijs: € 15

Na het waxen van de wenkbrauwen blijven de haren gedurende zo’n 14 dagen tot 3 weken weg. Vanaf 3 weken kan je ze terug laten waxen.

Tijdelijke wimperextensions zijn aparte wimpers die handmatig worden aangebracht met wimperlijm. Deze blijven 1 dag en zijn dus perfect voor een bruidsmake-up of make-up voor een feest of event.
Prijs: € 15

Een lashlift is een permanent voor de wimpers. De wimpers worden gelift en gekruld. De wimpers worden ook altijd gekleurd voor een optimaal effect.
Prijs: € 78

Het eff ect van een lashlift blijft 6 weken en een lashlift kan dus om de 6 weken herhaald worden.

WAXING

Wanneer je je scheert wordt de huid beschadigd en vaak geïrriteerd. Doordat de wortel niet verwijderd is, groeit het haar ook direct terug en komt het ook dikker en stugger terug.
Wanneer het haar wordt gewaxt, wordt de haarwortel uitgetrokken. Hierdoor heeft het haar 4 weken nodig om terug naar de oppervlakte te komen. Het haar komt ook dunner en lichter terug.

Bepaalde zones zijn gevoeliger dan andere zoals bijvoorbeeld de bikinilijn of bovenlip. Ook de hoeveelheid haargroei is een factor die meespeelt. Dit is natuurlijk maar een korte pijn die ook snel weer weg ebt. De eerste keer dat je een zone waxt zal ook pijnlijker zijn dan de keren daarna. Hoe vaker je waxt, hoe minder pijnlijk het wordt.

Je blijft zo’n 4 weken haarvrij. Na 4 weken komen de haartjes zachter en dunner terug. Na zo’n 6 weken zijn de haren terug lang genoeg om opnieuw te waxen.

Wenkbrauw:  € 15
Bovenlip of kin:  € 15
Bovenlip & kin:  € 25
Wangen:  € 15
Armen:  € 25
Oksel:  € 25
Bikini:  € 25
Full wax bikini / Brazilian:  € 50
Onderbenen:  € 25
Bovenbenen:  € 25
Onder- of bovenrug of buik:  € 25
Buik:  € 25

 

MASSAGESALON

WELKE MASSAGES BIEDEN JULLIE AAN?

Je haren worden gevoed en verzorgd tijdens een deugddoende sayawan hoofdmassage. Sayawan is een Hawaiiaanse massage die met ritmische bewegingen door de vlakke hand wordt uitgevoerd. Een heerlijke massage om tot rust te komen.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Met deze gekende Japanse massage wordt d.m.v. draaiende bewegingen met duimen en vingers je hoofdhuid verzorgd en soepel gemaakt. Het resultaat? Een ongelofelijk fris en stressverminderend gevoel waarbij druk en spanningen zijn weggenomen.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Flow motion gelaatsmassage. Zachte kneepjes, tokkel -en strijkbewegingen. Je gelaat straalt weer vitaliteit en zelfvertrouwen uit.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Met strijkbewegingen en druk fricties op stressknoopjes zorgt deze massage voor ontspanning en beweeglijkheid van de spieren en halsgewrichten.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Je voetmassage wordt opgebouwd met zachte, soms wat hardere, strijk-, druk- & kneedbewegingen waardoor je lichaam ontspant en je mind tot rust komt.
Prijs: € 25,00
Duur: 25 min./behandeling

Bye bye vermoeide en zware benen, spataderen en cellulitis. De massage stimuleert zodanig de bloedsomloop waardoor je benen en voeten weer in topvorm zijn.
Prijs: € 40,00
Duur: 30 min./behandeling

Traditionele rugmassage waarbij gespannen druk op onderrug, nek en schouders wordt weggenomen. De spieren en stressknoopjes worden losgemaakt en voelen terug soepel en bewegelijk.
Prijs: € 40,00
Duur: 30 min./behandeling

De ultieme onthaastformule! Zeer aangename, totale relaxerende, lichaamsmassage waarbij je ‘inner spirit’ echt bevrijd wordt en een onwaarschijnlijke rust kent.
Prijs: € 78,00  –  Duur: 60 min./behandeling
Prijs: € 128,00  –  Duur: 90 min./behandeling

HAIR, SHAVES & BEARD

WELK SOORT HAARBEWEGINGEN/TEXTURE BEHANDELINGEN ZIJN ER VOOR MANNEN?

Wil je meer volume en meer dikte in je haren? Met deze ‘texture-behandeling’ krijg je een meer gedefinieerde & natuurlijk ogende golfbeweging.
Prijs: € XX,XX

Een combi van softe en soepele krulbewegingen zorgen voor een ‘beachy’ resultaat. Deze look is geïnspireerd op de effecten van de zon en de zee op het haar.
Prijs: € XX,XX

– ‘The old school perm’ –
De classic perm style die een stevige, sterke en diepe krul geeft. Gewoon nog stylen met gel.
Prijs: € XX,XX

– ‘The spiral wave’ –
Wil je fijne, spiraalvormige krullen? Deze behandeling geeft je superstrakke S-vormige krullen.
Prijs: € XX,XX

WELKE BEARD TREATMENTS BIEDEN JULLIE AAN?

SHAVES

Met deze 15 minuten durende korte en frisse shave service ga je netjes geschoren door het leven. Heerlijk als een ontspannende afsluiter na een zware werkdag of om het weekend in te zetten.
Prijs: € 21
Duur: 20 min./behandeling

De echte ‘old school’ barber experience. Je huid wordt verzorgd en geschoren volgens de regels van de ambacht. Een echte luxe behandeling met warme & koude kompressen, gelaatsmassage,… kortom het hele gebeuren zoals het hoort. Zalig voor de echte barber liefhebber.
Prijs: € 60
Duur: 1 uur/behandeling

BEARD

Barber experience waarbij je baard in vorm wordt geknipt en gestyled. Een volle baard, stoppelbaard of toffe moustache? Deze grooming is perfect om je look sharp te houden.
Prijs: € 21
Duur: 20 min./behandeling

5 sterren baardverzorging! Een uitgebreide luxueuze barber experience waarbij je huid wordt verzorgd en je baard een volledige treatment krijgt volgens de old school rituelen. Aanvullend wordt je baard in vorm geknipt en gestyled. Super verwennerij voor de beardlover.
Prijs: € 60
Duur: 1 uur./behandeling

MEN’S BODYCARE

HANDVERZORGING

Bij een handverzorging worden de nagels eerst geknipt en gevijld. De nagelriemen worden bijgewerkt en losse velletjes worden afgeknipt om een verzorgde look te krijgen. Dan wordt de nagelplaat gebufferd en worden de nagels gereinigd. Indien nodig wordt ook eelt verwijderd. Als laatste wordt er een verzorgende handcrème aangebracht.
Prijs: € 25

Een paraffinebad is een droom voor vermoeide handen. Je handen worden eerst ingewreven met een heel voedende crème en worden dan enkele keren ondergedompeld in het paraffinebad. Dan krijg je een plastieken handschoen aan en kan het masker 15 min. inwerken. Het resultaat is een zachtere huid, kloven worden aangepakt en ook voor mensen met artritis
werkt een paraffinebad enorm helend. Door de warmte van de paraffine wordt de pijn van artritis minder intens.
Prijs: € 25

VOETVERZORGING

Een gewone pedicure focust zich op het esthetische van de voeten. Bij een medische pedicure ligt de focus op ‘problemen’ zoals bijvoorbeeld eelt, eksterogen, eeltpitten of likdoorns.
Prijs: € 25

Een paraffinebad voor de voeten zorgt ervoor de dat huid zachter aanvoelt, eelt blijft langer weg, kloven genezen en er is een betere bloeddoorstroming. Ook artritisklachten worden minder.
Prijs: € 25

FACIAL FOR MEN

Bij een dieptereiniging van het gelaat wordt er een crème met een lichte korrel in gemasseerd om alle dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden aan te pakken.
Prijs: € 25

Anti-aging:

Het anti-aging peel off masker verjongt de huid. Fijne lijntjes worden iets strakker getrokken en pigmentvlekken worden iets lichter. Het resultaat van het anti-aging gelaatsmasker is een zachtere frissere uitstraling. Voor een resultaat op de lange termijn wordt het masker best elke 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Detox:

Het Detox gelaatsmasker is het masker bij uitstek om onzuiverheden aan te pakken. Het is een zwart kleimasker dat de huid diep reinigt. Bijgevolg vindt de huid zijn balans terug en de poriën worden gezuiverd. Bij dit masker zie je een direct resultaat. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Bionic tonic treatment: 

Last van roodheden? Ons bionic tonic masker heeft een kalmerend effect op de huid. Gedurende 15 minuten worden watjes, doordrenkt met het masker, aangebracht op de huid. Het resultaat is een een gekalmeerde huid met minder roodheden en een iets mattere look. Dit masker is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en voor zwangere vrouwen die last hebben van hormonale roodheid en acné. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Bionic oxygen infusion:

Last van een droge huid? Dit vochtinbrengend masker doet wonderen. Er worden zo’n 8 glazen vocht in de huid opgenomen bij deze behandeling. Een echte boost voor de huid dus! Het resultaat is een duidelijk frissere huid en een stralende, natuurlijke glow. Voor een resultaat op lange termijn wordt het masker best om de 6 weken herhaald.
Prijs: € 25

Bij een ooglifting worden de oogleden en de contour rond de ogen eerst grondig gereinigd en gemasseerd. Dan wordt het ‘intensive eye treatment’-mask aangebracht. De ogen worden gelift en de huid rond de ogen wordt strakker. Dan wordt er een oogserum aangebracht dat de strijd aangaat met fijne lijntjes. Het oogserum zorgt er ook voor dat wallen zachter worden.
Na onze ooglifting zie je er frisser uit, heb je een bredere blik en heb je een overall ‘gelift’-effect. De ooglifting herhaal je best om de 4-5 weken voor een effect op lange termijn.
Prijs: € 25

MANSCAPING

Wanneer je je scheert wordt de huid beschadigd en vaak geïrriteerd. Doordat de wortel niet verwijderd is, groeit het haar ook direct terug en komt het ook dikker en stugger terug.
Wanneer het haar wordt gewaxt, wordt de haarwortel uitgetrokken. Hierdoor heeft het haar 4 weken nodig om terug naar de oppervlakte te komen. Het haar komt ook dunner en lichter terug.

Bepaalde zones zijn gevoeliger dan andere. Ook de hoeveelheid haargroei is een factor die meespeelt. Dit is natuurlijk maar een korte pijn die ook snel weer wegebt. De eerste keer dat je een zone waxt zal ook pijnlijker zijn dan de keren daarna. Hoe vaker je waxt, hoe minder pijnlijk het wordt.

Neuswax:  € 25
Manscaping bovenrug:  € 25
Manscaping onderrug:  € 25
Manscaping borst:  € 25
Manscaping buik:  € 25
Manscaping oksels:  € 25
Manscaping bovenbenen:  € 25
Manscaping onderbenen:  € 25
Manscaping Boyzilian:  € 40

MEN’S MASSAGES

WELKE MASSAGES BIEDEN JULLIE AAN?

Je haren worden gevoed en verzorgd tijdens een deugddoende sayawan hoofdmassage. Sayawan is een Hawaiiaanse massage die met ritmische bewegingen door de vlakke hand wordt uitgevoerd. Een heerlijke massage om tot rust te komen.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Met deze gekende Japanse massage wordt d.m.v. draaiende bewegingen met duimen en vingers je hoofdhuid verzorgd en soepel gemaakt. Het resultaat? Een ongelofelijk fris en stressverminderend gevoel waarbij druk en spanningen zijn weggenomen.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Flow motion gelaatsmassage. Zachte kneepjes, tokkel -en strijkbewegingen samen met een stevig voedend masker. Je gelaat straalt weer vitaliteit en zelfvertrouwen uit.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Met strijkbewegingen en druk fricties op stressknoopjes zorgt deze massage voor ontspanning en beweeglijkheid van de spieren en halsgewrichten.
Prijs: € 25,00
Duur: 20 min./behandeling

Je voetmassage wordt opgebouwd met zachte, soms wat hardere, strijk-, druk- & kneedbewegingen waardoor je lichaam ontspant en je mind tot rust komt.
Prijs: € 25,00
Duur: 25 min./behandeling

Bye bye vermoeide en zware benen, spataderen en cellulitis. De massage stimuleert zodanig de bloedsomloop waardoor je benen en voeten weer in topvorm zijn.
Prijs: € 40,00
Duur: 30 min./behandeling

Traditionele rugmassage waarbij gespannen druk op onderrug, nek en schouders wordt weggenomen. De spieren en stressknoopjes worden losgemaakt en voelen terug soepel en bewegelijk.
Prijs: € 40,00
Duur: 30 min./behandeling

De ultieme onthaastformule! Zeer aangename, totale relaxerende, lichaamsmassage waarbij je ‘inner spirit’ echt bevrijd wordt en een onwaarschijnlijke rust kent.
Prijs: € 78,00  –  Duur: 60 min./behandeling
Prijs: € 128,00  –  Duur: 90 min./behandeling