✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Gezichtsverzorging Waasmunster

Wil jij genieten van een gezichtsverzorging in ons salon in Waasmunster en je huid weer doen stralen? Contacteer ons dan nu of maak online een afspraak.

Haar kleuren

Gezichtsverzorging in Waasmunster

Je kan als man én vrouw heerlijk genieten van een gezichtsverzorging in ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster. Doorheen de jaren heeft Figaro een mooi klantenbestand uitgebouwd met vast cliënteel tot in Lokeren, Sint-Niklaas, Belsele, Hamme en Temse en verder. Tijdens de gezichtsverzorging in ons salon in Waasmunster voorzien wij alles wat je gezicht nodig heeft om er weer stralend uit te zien.

VERZORGING

Een gezichtsverzorging voor zowel de man als vrouw in ons salon in Waasmunster

Tijdens de gezichtsverzorging, die je als vrouw én man kan laten doen, in ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster, zorgen wij voor een gelaatsreiniging, een gelaatsmasker en een ooglifting. We verwijderen zwarte puntjes, zorgen voor een soepelere huid of een anti-aging en passen we een ooglidmasker toe, zodat de huid strakker wordt gemaakt. Al deze behandelingen kan je combineren of apart laten uitvoeren. Om nog meer te stralen, kan je overigens ook een manicure of pedicure laten doen of kan je kiezen voor een volledige lichaamsverzorging. Is je haar dringend toe aan een knipbeurt of wil je graag hippe highlights laten plaatsen? Dan kan je als vrouw terecht bij onze dameskapper. Wil je je baard laten trimmen? Dat doet onze barbier met veel plezier!

CONTACTEER ONS

Registreer je online

Een afspraak maken verloopt eenvoudig en snel door ons online systeem. Heb je vragen of opmerkingen of wil je een afspraak maken voor de gezichtsverzorging voor de man en de vrouw in ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Datzelfde geldt wanneer je een afspraak wilt maken voor een heerlijk ontspannende rug-,voet- of hoofdmassage. Je belt ons via het nummer 052 46 15 74 of je vult ons online contactformulier in. Je bereikt ons ook door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be.