✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Haar kleuren Waasmunster

Wil je graag je haar laten kleuren en ben je op zoek naar een kapsalon in de omgeving van Waasmunster? Dan zit je goed bij schoonheidssalon Figaro. Ons team staat voor je klaar om je een stralende look te geven waar je van droomt. Wij kunnen met trots zeggen dat wij cliënteel tot in in Sint-Niklaas, Lokeren en Temse, geholpen hebben bij het vinden van hun schoonheid. Als je dus in de ruime omgeving van Waasmunster woont, zijn we een uitstekende keuze om je haar te laten kleuren.

Haar kleuren

Laat je haar kleuren bij ons schoonheidssalon in Waasmunster

In ons schoonheidssalon in Waasmunster geldt de filosofie: Mooi gezond glanzend haar, voor iedereen en dat in een gelukkig en lachend lichaam! Bij ons staat een goed en stralend gevoel voorop, want iedereen is mooi, ongeacht welke leeftijd, figuur of lengte. Wij geven je niet alleen advies op maat, maar zorgen er ook voor dat jij de nieuwe jij ontdekt en goed voor de dag komt. Zo bieden wij verschillende coupes aan: van frisse mèches tot een pittige korte coupe of een heropleving van je lange lokken. Bij al deze zaken staan onze kappers klaar voor jou. Droom je van een nieuwe damessnit maar ben je er niet helemaal uit wat jou het best staat? Geen zorgen! Onze medewerkers staan jou graag bij. Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheid om een colorpakket voor thuis aan te schaffen. Als je hier graag hulp bij wenst, kan je ons steeds bellen of Facetimen, wij helpen jou graag!

VERZORGING

Geniet van verzorging voor je hele lichaam

Bij Figaro in Waasmunster stopt het niet bij het knippen en kleuren van je haar. Je zit bij ons namelijk ook goed voor lichaamsverzorging. Heb je bijvoorbeeld last van je rug? Dan geven we je met veel plezier een rugmassage. Ook voor gezichtsverzorging kan je op ons rekenen. We nemen ook graag je nagels onder handen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Als je bij onze dameskapper graag je haar wilt laten kleuren, leg dan snel een afspraak vast. Dat kan eenvoudig online na het aanmaken van een account. Voor verdere vragen mag je ons altijd contacteren. Bel naar het nummer 052 46 15 74, stuur een e-mail naar info@hairbyfigaro.be of stuur een bericht via ons online contactformulier.