✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Damessnit Waasmunster

Voor een nieuwe damessnit moet u bij Figaro in Waasmunster zijn. Ons schoonheidssalon staat bekend in de regio als ‘the place to be’ voor een knipbeurt. De stylisten bij ons in Waasmunster zijn dan ook gepassioneerd door het stijlen van haar en zoeken graag naar de ideale damessnit voor jouw perfecte look. Of dat nu schitterende highlights zijn, een korte frisse coupe of een nieuwe stijl voor je lange lokken, bij ons kom je steeds stralend voor de dag.

Haar kleuren

De damessnit van je dromen in ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster

Ons kapsalon en  schoonheidssalon in Waasmunster is een uitstekende keuze als je graag een nieuwe damessnit wilt. We staan namelijk bekend als een dameskapper in Lokeren, Temse , Belsele, Hamme en Sint-Niklaas die je bezoekt als je er stijlvol en fris uit wilt zien. Zo zit je bij ons bijvoorbeeld ook goed als je graag je haar wilt laten kleuren. Ook voor algemene gezichtsverzorging helpen we je graag. Zo voel je je na je bezoek helemaal herboren. Want wij geloven heilig in de filosofie van ‘mooi gezond glanzend haar, voor iedereen en dat in een gelukkig en lachend lichaam!’. Maak dus snel een afspraak indien je jezelf het plezier wilt doen van jezelf een plezier te doen.

CONTACTEER ONS

Maak snel een afspraak

Als je een nieuwe damessnit wilt, leg dan snel een afspraak vast bij ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster. Dat kan eenvoudig online. Heren zijn trouwens welkom bij onze barbier. Voor verdere vragen kan je bellen naar het nummer 052 46 15 74, een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of door een bericht te sturen via ons online contactformulier. Wacht niet langer en kom langs voor de look van je dromen.