✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Hoofdmassage Waasmunster

Geniet van een heerlijke hoofdmassage in ons schoonheidssalon in Waasmunster. Je kan ons telefonisch bereiken of online een afspraak maken.

Haar kleuren

Hoofdmassage in Waasmunster

Een hoofdmassage voor een man of vrouw in ons schoonheidssalon in Waasmunster biedt tal van voordelen. Zo stimuleert het de bloedcirculatie in de hoofdhuid, verwijdert het vuiligheid in het haar, bevordert het zelfs bestaande haargroei én het helpt je heerlijk te ontspannen. Zo stap jij helemaal relaxed ons salon weer uit.

VERZORGING

Ontdek jouw favoriete hoofdmassage in ons salon in Waasmunster

In ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster bieden wij twee verschillende soorten hoofdmassage aan voor zowel een man als een vrouw. Enerzijds is er de Hawaiiaanse Sayawan waarbij je haren gevoed worden en waarbij je tegelijkertijd geniet van een ontspannend gevoel. Anderzijds is er de Japanse hoofdmassage voor de man of de vrouw in ons salon in Waasmunster. Daar worden draaiende bewegingen met de duim en vingers gemaakt, waardoor je hoofdhuid weer soepel wordt. In ons kapsalon en schoonheidssalon voor mannen én vrouwen geniet je ook van heerlijke rug- en voetmassages. Wil je er een hele spa-dag van maken? Laat dan ook een pedicure of manicure voor een man of een vrouw uitvoeren. Dat in combinatie met een nieuwe haarsnit, zoals een pittige korte coupe of frisse mèches, en het trimmen van jouw baard door onze barbier, en je verlaat ons salon helemaal ontspannen!

CONTACTEER ONS

Geniet van een massage en kom als herboren uit ons salon

Doordat Figaro al jaren kwaliteitsvolle diensten aanbieden, zijn wij bekend tot in Sint-Niklaas, Lokeren, Temse en verder. Wij zijn dus hét kapsalon en schoonheidssalon uit Waasmunster bij uitstek voor een heerlijk ontspannende hoofdmassage voor de man én de vrouw. Heb je vragen voor ons of wil je graag een afspraak maken om je te laten verwennen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren dit doe je door het online contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of neem contact op via het nummer 052 46 15 74.