LADY FIGARO

BEAUTY BY FIGARO

Met een vingerknip staan onze schoonheidspecialistes klaar om al jouw beauty needs te vervullen, al dan niet tijdens je kappersbezoek. Van een complete make-up look tot gelnagels tot een lashlift. We hebben een eindeloos gamma aan zalige behandelingen om uit te kiezen.

meer info reserveer hier

MASSAGE BY FIGARO

Hoe lang is het geleden dat jij nog eens echt een moment voor jezelf nam om even echt bewust te ontspannen? Niet gewoon even zitten en scrollen middenin de drukke werkdag maar echt even bewust niks doen en je hoofd leegmaken? In onze rustige massage ruimte kan je niet alleen echt even die knop afzetten maar je lichaam wordt getrakteerd op een heerlijke massage waarna je je herboren voelt. Van een ‘full body’-massage tot een hoofdmassage, we hebben voor ieder wat wils. Ontdek al onze massages hier.

meer info reserveer hier
FIGARO-massagesalon

HAIR BY FIGARO

MEER INFO

Blame it on the blow-out.

Je haar laten brushen, kan je echt die extra boost of confidence geven. Het beste gevoel is vertrekken bij de kapper met glanzend, bouncy haar en het gevoel alsof je de wereld aankan.

Invest in your hair. You wear it everyday.

Een kapper die weet wat hij doet, kan echt het verschil maken. We laten jouw haar stralen, houden het gezond en zorgen ervoor dat jij barst van het zelfvertrouwen.

The perm is back!

Wij hebben een heel gamma aan mogelijke textures die kunnen aangebracht worden in jouw haar. Benieuwd om meer te lezen? Klik hier!

figaro-extensies

You like my hair? Gee, thanks, just bought it.

Droom jij al altijd van voller, langer of gewoon meer haar? Dan zijn extensions misschien wel de oplossing voor jou! Kies de lengte, dikte en kleur volledig zelf en ga voor een volledig nieuwe look.

GIVE YOUR FEET THE PAMPERING THEY DESERVE.

Tijd om je voeten een make-over te geven! Laat je voeten verwennen met een pedicure of zet je teennagels in een nieuw kleurtje! Je voeten zullen je dankbaar zijn. Klik hieronder om al onze voetverzorgingen te ontdekken.

meer info reserveer hier

LIET JIJ OOIT AL EEN SHIATSU-HOOFDMASSAGE DOEN?


Met deze gekende Japanse massage wordt d.m.v. draaiende bewegingen met duimen en vingers je hoofdhuid verzorgd en soepel gemaakt. Het resultaat? Een ongelofelijk fris en stress-verminderend gevoel waarbij druk en spanningen zijn weggenomen. Klik hieronder om al onze massages te ontdekken.

meer info reserveer hier
figaro-shiatsumassage

ZIN OM EVEN VOLLEDIG TE ONTSPANNEN IN ALLE STILTE?

Dan kan je vanaf nu een ‘stille afspraak’ boeken. Alleen de essentiële vragen, voor jouw behandeling naar keuze, worden gesteld. Zo kan je echt helemaal uit de rush van het dagelijkse leven stappen en even helemaal ontprikkelen. Je komt in onze stille ruimte te zitten en krijgt dus geen prikkels van het salon. Kom helemaal tot rust en je komt als herboren weer buiten. Voeg bij het boeken van je afspraak gewoon de ‘stille afspraak’ toe en geniet in alle stilte van jouw bezoek aan Hair By Figaro.
Prijs: €25

reserveer hier