LADY FIGARO

SCHOONHEIDSSALON FIGARO

ENTER

KAPSALON FIGARO

ENTER

MASSAGESALON FIGARO

ENTER

Bezoek onze Figaro webshop

Dameskapper in de buurt van Lokeren

Wil je graag je haar laten stylen door een gerenommeerde dameskapper in de omgeving van Lokeren? Dan is Figaro uit Waasmunster dé kapper voor jou. Wij bieden jou de perfecte me-time aan, met beauty-, wellness- en andere behandelingen. Bij ons stap je weer helemaal weer relaxed naar buiten!

Wat wij aanbieden als dameskapper in regio Lokeren

Wij geloven dat schoonheid het begin is van vreugde en bieden daarom meer aan dan enkel de standaarddiensten van een dameskapper in regio Lokeren. Bij ons kan je terecht voor ontspannende hoofd-, rug- en voetmassages, pedicures, manicures, gezichts- en lichaamsverzorging en nog veel meer. Ook wanneer je vragen hebt voor onze medewerkers, zoals over het laten herleven van je coupe of het kleuren van je haar, beantwoorden zij deze graag. In ons kapsalon en ons schoonheidssalon gaan we op zoek naar de juiste look die jouw levensstijl reflecteert en ondersteunt. Voor mèches, balayage, ombré en nog veel meer toffe kleurtrends en damessnitten staat onze dameskapper klaar voor jou. Heb je altijd al een pittige korte coupe gewild of wil je je lange lokken nieuw leven inblazen? Laat onze dameskapper jou dan verwennen en maak vandaag nog een afspraak.

Neem contact met ons op

Wil je graag een afspraak maken voor een nieuwe damessnit of wil je meer te weten komen over ons kapsalon en schoonheidssalon? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat kan via het nummer 052 46 15 74 , door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of door een bericht te sturen via ons online contactformulier. Je kan je ook online registeren om een afspraak te maken met onze barbier of dameskapper in ons salon in regio Lokeren.