✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Lichaamsverzorging heren Waasmunster

Haar kleuren

Lichaamsverzorging voor heren in Waasmunster

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon voor lichaamsverzorging voor heren in de buurt van Waasmunster? Dan is Figaro een uitstekende keuze. Onze filosofie is dat mensen zich beter voelen als ze er goed uitzien. We helpen daar graag een handje bij. Ontdek welke behandelingen we aanbieden in ons salon in Waasmunster voor de lichaamsverzorging van heren.

VERZORGING

Onze behandelingen voor de lichaamsverzorging van heren in Waasmunster

Als heren naar ons kapsalon en ons schoonheidssalon in Waasmunster komen voor lichaamsverzorging, dan kunnen ze genieten van verschillende behandelingen. Als barbier bieden we namelijk meer aan dan alleen een knipbeurt. Zo scheren we je, indien gewenst, en geven we je een pedicure of manicure voor mannen. Bij ons kom je steeds stralend en herboren buiten. Onze filosofie is dan ook ‘De kracht van er goed uitzien heeft heel veel te maken met hoe je je voelt.’ Ook wanneer je heerlijk wilt ontspannen bieden we opties aan, zo geniet je bij ons van onder andere een rugmassage. Bij het wassen van je haar bieden we overigens ook een hoofdmassage aan.

CONTACTEER ONS

Maak een afspraak

Heb je nood aan een verfrissing? Kom dan zeker langs bij ons kapsalon en schoonheidssalon voor heren in Waasmunster voor lichaamsverzorging. We genieten veel bekendheid in de regio dankzij onze tevreden klanten in Sint-Niklaas, Lokeren, Belsele, Hamme en Temse. Maak een afspraak en ontdek zelf onze geweldige behandelingen. Dat kan door te bellen naar het nummer 052 46 15 74, door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of een bericht te sturen via ons online contactformulier. Je kan ook een account aanmaken en eenvoudig online reserveren.