✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Manicure man Waasmunster

Je kan eenvoudig een manicure boeken voor een man of vrouw in ons salon in Waasmunster. Registreer je online en maak vandaag nog een afspraak!

Haar kleuren

Een manicure voor een man in Waasmunster

Wil je graag een afspraak maken voor een manicure voor een man in ons salon in Waasmunster? Dat doe je online of telefonisch. Kapsalon en Schoonheidssalon Figaro in Waasmunster verwelkomt zowel mannen als vrouwen en staat gekend tot in Lokeren, Sint-Niklaas, Belsele, Hamme en Temse. Bij ons kom je volledig tot rust én ga je stijlvol door het leven. Want onze filosofie is dan ook: Iedereen ziet er super uit, ongeacht lengte, figuur en leeftijd. Samen gaan we op zoek naar de look die jouw levensstijl reflecteert én versterkt.

VERZORGING

Verzorgende manicure voor een man in ons salon in Waasmunster

Een manicure is een behandeling waarbij de handen en de nagels verzorgd worden. Hierbij kan je in ons kapsalon en ons schoonheidssalon voor heren en dames in Waasmunster als man of vrouw kiezen uit drie typen manicure. De nagelverzorging, de handverzorging en een paraffinebad. Bij deze laatste wordt er extra paraffine toegevoegd, wat zorgt voor versterking van de nagel en een verbetering van de doorbloeding. Naast een manicure voor een man én vrouw kan je in ons salon in Waasmunster ook terecht voor gezichts- en lichaamsverzorging, pedicures en massages. Dient je haar nog geknipt te worden of je baard geschoren te worden? Dan staat onze barbier graag voor u klaar.

CONTACTEER ONS

Laat je verwennen in ons schoonheidssalon

Wij geloven heilig in de filosofie van ‘de kracht van er goed uitzien heeft heel veel te maken met hoe je je voelt’. In ons salon in Waasmunster kom je volledig tot rust, of je nu als man of vrouw een manicure, pedicure, hoofd- of voetmassage of een andere behandeling wilt. Je kan online registeren of telefonisch een afspraak maken. Voor vragen contacteer je ons eenvoudig door te bellen naar 052 46 15 74, door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of door ons online contactformulier in te vullen.