MISTER FIGARO

Hair, Shaves & Beard

Enter

Men's Bodycare

Enter
hoofdmassage
rug massage

Men's Massages

Enter

Bezoek onze Figaro webshop

Ben je op zoek naar een barbier in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan zit je goed bij Figaro in Waasmunster. We zijn er van overtuigd dat schoonheid het begin is van zelfvertrouwen. Als je er goed uitziet, zit je namelijk lekkerder in je vel. We zijn gevestigd in Waasmunster, maar genieten ondertussen van bekendheid in de ruime omgeving, dankzij onze klanten uit Sint-Niklaas, Lokeren, Hamme, Belsele en Temse.

De behandelingen van onze barbier in ons kapsalon en schoonheidssalon in de buurt van Sint-Niklaas

Mannen zijn welkom in ons kapsalon en ons schoonheidssalon in Waasmunster, in de buurt van Sint-Niklaas, waar een barbier je een look geeft die stijl en klasse uitstraalt. We gaan verder dan de klassieke knipbeurt. We bieden verschillende behandelingen aan om uw lichaamsverzorging te verbeteren. Voor een pedicure of een manicure zijn mannen altijd welkom. Tijdens jouw bezoek aan ons schoonheidssalon voor mannen in Waasmunster kan je je ook laten masseren, indien gewenst. Je zult je nadien ongetwijfeld helemaal opgefrist voelen.

Maak een afspraak

Woon je in de omgeving van Sint-Niklaas en wil je een afspraak maken bij onze barbier? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer 052 46 15 74 of door een bericht te sturen via ons online contactformulier. Je kan ook een account aanmaken en eenvoudig online reserveren of een e-mail sturen naar info@hairbyfigaro.be.