✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Pedicure man Waasmunster

Wij bieden doelgerichte pedicure aan voor zowel een man als vrouw in ons schoonheidssalon in Waasmunster. Je maakt eenvoudig online een afspraak.

Haar kleuren

Pedicure voor een man in Waasmunster

Wil je graag een pedicure voor een man boeken in ons salon in Waasmunster? Dat kan zeker bij Figaro! Geniet van een zalige en rustgevende pedicure en laat je voeten verzorgen. Wij raden deze behandeling aan bij fervente sporters, beroepen waarbij je rechtstaat of gewoon om heerlijk te ontspannen.

VERZORGING

Wat je kan verwachten bij een pedicure voor een man bij ons salon in Waasmunster

Tijdens de pedicure voor een man, die je overigens ook perfect als vrouw kan boeken, nemen wij jouw voeten effectief onder handen. Hierbij verwijderen we eelt, verzorgen we jouw nagels of geven we je voeten een paraffine bad. Ook voor een medische pedicure voor een man kan je terecht in ons kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster. Ook wanneer je andere vormen van lichaamsverzorging wilt laten uitvoeren, ben je meer dan welkom bij ons. Denk hierbij aan een doortastende manicure of een gezichtsverzorging waarbij onder andere zwarte puntjes vakkundig verwijderd worden. Als kers op de taart kan je je baard en coupe laten bijwerken door onze ervaren barbier. Zo kom jij weer stralend voor de dag!

CONTACTEER ONS

Kies voor een uitgebreide voetverzorging

Al onze behandelingen rond pedicure voor een man kan je in ons salon in Waasmunster apart laten doen, of je kan ze combineren voor een optimaal effect. Ons kapsalon en schoonheidssalon voor heren én dames staat ruim gekend in de regio, tot in Sint-Niklaas, Temse, Lokeren en verder. Wij zijn dus the place to be. Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen? Contacteer ons dan gerust via het nummer 052 46 15 74 of door ons online contactformulier in te vullen. Je kan ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be. Wij verwelkomen jou graag in onze salon, om samen op zoek te gaan naar die juiste look die jouw lifestyle reflecteert en versterkt. Want iedereen ziet er super uit, ongeacht lengte, figuur en leeftijd.