✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Rugmassage Waasmunster

Boek vandaag nog een heerlijk ontspannende rugmassage in ons salon in Waasmunster en laat de drukte even achterwege. Registreer je online of bel ons.

Haar kleuren

Rugmassage in Waasmunter

Wil je tot rust komen en een rugmassage boeken in ons salon in Waasmunster? Figaro uit Waasmunster verwelkomt graag elke man en vrouw om langs te komen voor een ontspannende rugmassage. Wij zijn een kei in het vak en genieten van tevreden cliënteel tot in Temse, Lokeren, Sint-Niklaas en verder.

VERZORGING

Voel je helemaal relaxed door een rugmassage in ons salon in Waasmunster

Het leven kan al soms te druk worden en dat brengt stress met zich mee. Om even te ontspannen en alles een plaats te geven bieden wij als kapsalon en schoonheidssalon in Waasmunster verschillende soorten massages voor de man en de vrouw aan, zoals bijvoorbeeld een rugmassage. Ook wanneer je last hebt van je voeten of een doortastende hoofdmassage wenst, kan je eenvoudig online een afspraak maken. Heb je nog tijd over? Dan kan onze barbier je baard trimmen of je haar bijknippen. Als vrouw kan je dan weer terecht bij onze gespecialiseerde dameskapper, om je haar bij te kleuren of de puntjes te laten bijknippen. Verder zijn wij gespecialiseerd in tal van andere lichaams- en gezichtsverzorgingen en kan je als zowel man als vrouw bij ons terecht voor een manicure en pedicure. Onze filosofie is heilig voor ons: de kracht van er goed uitzien heeft heel veel te maken met hoe je je voelt. Boek daarom vandaag nog een relaxerende rugmassage.

CONTACTEER ONS

Kom tot rust met een massage

Registreer je eerst eenvoudig online om vervolgens een rugmassage voor een man of vrouw te boeken in ons salon in Waasmunster. Indien je hier vragen over hebt of meer informatie wenst over de diensten die wij aanbieden, contacteer je ons gerust. Dat doe je door het online contactformulier in te vullen of ons telefonisch te bereiken via het nummer 052 46 15 74. Je kan ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be.