✓ Voor vrouwen én mannen    ✓ Geven tutorials    ✓ Eigen webshop

Voetmassage Waasmunster

Denk je er al langer aan om een ontspannende voetmassage te boeken in een schoonheidssalon in Waasmunster? Registreer je dan online en maak een afspraak!

Haar kleuren

Voetmassage in Waasmunster

Wil je graag een heerlijke ontspannende voetmassage voor een man of vrouw boeken in een salon in Waasmunster? Bij Figaro bieden wij deze dienst en nog veel meer soorten verzorging aan. Doordat wij hierin gespecialiseerd zijn, mogelijk wij een vast cliënteel vanuit Lokeren, Sint-Niklaas, Belsele, Hamme en Temse en verder verwelkomen.

VERZORGING

Kom tot rust met een voetmassage in ons salon in Waasmunster

Heb je een lange dag achter de rug of is het druk op het werk en wil je even ontsnappen? Dan kan je als man of vrouw langskomen bij ons voor een heerlijk ontspannende voetmassage. Tegelijkertijd kan ons dameskapper je een gloednieuwe coupe geven. Ook kan onze barbier je baard scheren of je haar knippen. Ben je nog niet helemaal tot rust gekomen na de voetmassage in ons schoonheidssalon in Waasmunster? Combineer het dan met een rug- of hoofdmassage. Naast een voetmassage staan ons medewerkers ook klaar voor jou met een manicure of pedicure voor een man én een vrouw.

CONTACTEER ONS

Boek nu jouw massage

Je kan je online registeren en eenvoudig een afspraak maken om een voetmassage voor een man of vrouw in ons salon in Waasmunster te boeken. Heb je nog vragen voor onze medewerkers of wil je meer informatie krijgen over wie we zijn en wat we doen? Of wil je graag tips and tricks krijgen over bijvoorbeeld je haar zelf te kleuren bij je thuis? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer 052 46 15 74, door een e-mail te sturen naar info@hairbyfigaro.be of door ons online contactformulier in te vullen.